Coaste de grătar cu melasă portocalie cu aragaz lent
Rețeta coaste de grătar cu melasă portocalie cu aragaz lent este gata în aproximativ 8 ore și 25 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă face 8 porții cu 643 calorii, 55g de proteine, și 34G de grăsime fiecare. Pentru $2.21 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați sare, concentrat de suc de portocale, sos de piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Coaste De Țară Cu Glazură Portocalie Cu Aragaz Lent, Slow Cooker BBQ tras carne de porc, și Slow-aragaz arțar chipotle bbq Carne de vită.
Instrucțiuni
Pulverizați aragazul lent oval de 5 până la 6 litri cu spray de gătit. Setați controlul cuptorului la fiert. Pulverizați suportul pentru tigaie pentru broiler cu spray de gătit.
Așezați coaste pe raft. Se fierbe cu vârfuri de 5 1/2 inci de la căldură 10 minute.
Între timp, într-un castron mediu, amestecați ingredientele rămase. Aranjați coastele în aragaz lent; acoperiți cu sos.
Capac; gatiti la foc mic 8 ore.
Scoateți coastele de la aragazul lent la platoul de servire; acoperiți pentru a vă încălzi. Degresați grăsimea din lichidul de gătit în aragazul lent.
Se toarnă lichid în cratiță de 2 litri. Gatiti la foc mediu-mare 10 minute, amestecand ocazional, pana se reduce la 1 1/2 cani.