Coaste Cu Condimente Indiene
Coaste condimentate indiene necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 928 calorii, 89G de proteine, și 58G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 3,82 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Un amestec de semințe de muștar, ceapă, semințe de chimen și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi bățul de scorțișoară, puteți urma acest fel principal cu Înghețată de scorțișoară cu chipsuri de scorțișoară ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Indian Condimentat Bar Mix, Marinada Cu Condimente Indiene, și Creveți Condimentați Indieni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Într-o tigaie medie, combinați semințele de coriandru, chimen, muștar și cardamom și scorțișoara. Prăjiți condimentele la foc mic până se parfumează și încep să se rumenească, aproximativ 1 minut.
Se transferă pe o farfurie și se lasă să se răcească, apoi se macină într-o pulbere într-un mortar sau o moară de condimente.
Puneți pulberea într-un castron mic și amestecați turmericul și cayenne.
Puneți rafturile pentru coaste pe 2 foi mari de copt cu margini, cu partea cărnoasă în sus. Frecați partea superioară a fiecărui raft cu 1 linguriță de ulei și condimentați cu sare și piper.
Întindeți usturoiul tocat și apoi ceapa uniform deasupra.
Presărați rafturile cu toate, cu excepția a 2 lingurițe de amestec de condimente. Prăjiți coastele timp de aproximativ 30 de minute sau până când încep să se rumenească.
Ridicați temperatura cuptorului la 400 și presărați rafturile cu cele 2 lingurițe rezervate de amestec de condimente. Prăjiți coastele cu aproximativ 30 de minute mai mult sau până când carnea este fragedă.
Tăiați rafturile între coaste și serviți fierbinte sau la temperatura camerei.