Coaste clasice de porc la grătar cu sos de grătar cu slănină afumată

Coaste clasice de porc la grătar cu sos de grătar cu slănină afumată
Coaste clasice de porc la grătar cu sos de grătar cu slănină afumată este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 218 calorii. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 241 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână coriandru măcinat, usturoi, oțet de cidru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 42%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Coaste clasice de porc la grătar cu sos de grătar cu slănină afumată, Coaste de vită la grătar cu sos de grătar dulce-afumat, și Coaste din spate pentru Bebeluși dulci și fumurii cu sos de grătar Bourbon.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați usturoiul, sarea, zahărul brun, boia afumată, pudra de chile, piperul negru, salvie, cimbru, muștar uscat, chimen, coriandru, ghimbir și piper cayenne dacă utilizați. Înveliți Generos coastele cu frecarea, apoi înfășurați fiecare placă într-un strat dublu de folie de plastic și lăsați-le să stea la temperatura camerei până la 2 ore. Faceți înainte: pentru a dezvolta aroma maximă, așezați coastele, acoperite în frecare, la frigider și răciți cel puțin 12 ore și până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De ChiliPraf De Chili
Boia AfumatăBoia Afumată
Piper NegruPiper Negru
Zahăr BrunZahăr Brun
Pudră De MuștarPudră De Muștar
CoriandruCoriandru
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
ChimenChimen
CimbruCimbru
CoasteCoaste
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
SareSare
FolieFolie
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
2
Preîncălziți cuptorul la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Tapetați o foaie mare de copt cu folie. Dacă aveți un suport de răcire metalic plat, aranjați-l în foaia de copt și așezați coastele, cu osul în jos, pe suport. Dacă nu aveți un suport, așezați coastele, cu osul în jos, direct pe foaia de copt căptușită cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OsOs
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Suport De SârmăSuport De Sârmă
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Coaceți coastele până când carnea este fragedă și începe să se îndepărteze de oase, 1 1/2 până la 2 ore. În acest moment, coastele sunt gata de servit, dar vă recomandăm să vă faceți timp pentru a le termina pe grătar (sau în broiler), în timp ce glazurați cu sos de grătar de casă. Faceți înainte: coastele pot fi coapte din timp și păstrate, învelite în folie, la temperatura camerei timp de 4 până la 6 ore, înainte de a le termina pe grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De GrătarSos De Grătar
CarneCarne
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
1
Într—o cratiță grea, medie, la foc moderat, gătiți slănina până când grăsimea se face și slănina începe să se rumenească, aproximativ 10 minute-nu lăsați slănina să devină crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați ceapa și continuați să gătiți, acoperite și amestecând ocazional, până când ceapa este moale și translucidă, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
3
Adăugați usturoiul, salvia și cimbru și gătiți, amestecând ocazional, timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CimbruCimbru
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
4
Adăugați boia afumată, pudra de chile, chimenul, piperul negru și ghimbirul și gătiți, amestecând, timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boia AfumatăBoia Afumată
Piper NegruPiper Negru
Praf De ChiliPraf De Chili
GhimbirGhimbir
ChimenChimen
5
Adăugați cafeaua, zahărul brun, muștarul galben, sosul Worcestershire și oțetul și amestecați bine pentru a combina. Ridicați focul la moderat și aduceți sosul la fierbere, răzuind cratița cu o lingură de lemn pentru a îndepărta bucățile rumenite de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Muștar GalbenMuștar Galben
Zahăr BrunZahăr Brun
OțetOțet
CafeaCafea
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Adăugați ketchup-ul, sosul fierbinte și frunzele de dafin, apoi coborâți focul la moderat scăzut și fierbeți sosul până când este suficient de gros pentru a acoperi spatele unei linguri, dar nu este la fel de gros ca ketchup-ul, aproximativ 30 de minute. Gustați sosul și adăugați mai mult oțet sau sos fierbinte după gust și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Frunze De DafinFrunze De Dafin
Sos FierbinteSos Fierbinte
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
OțetOțet
SosSos
7
Scoateți și aruncați frunzele de dafin. Faceți înainte: sosul BBQ poate fi făcut înainte și depozitat, într-un recipient etanș la frigider, până la 2 săptămâni. Încălziți ușor sosul pe aragaz înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
Sos De GrătarSos De Grătar
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
SobaSoba
1
În timp ce sosul de grătar fierbe, pregătiți grătarul pentru gătit la căldură directă la foc mediu-mare: dacă utilizați un grătar cu cărbune, deschideți orificiile de ventilație de pe fundul grătarului și aprindeți un starter mare de coș plin cu cărbune (de preferință lemn de esență tare). Când cărbunii sunt acoperiți cu cenușă alb-cenușie (aproximativ 20 până la 30 de minute mai târziu), întindeți-i pe raftul inferior al grătarului, lăsând un spațiu într-o parte care este egal cu dimensiunea alimentelor care urmează să fie la grătar, astfel încât să poată fi mutat acolo în cazul apariției. Testați căldura cărbunelui ținând mâna la 5 inci deasupra cărbunilor timp de aproximativ 3 secunde pentru căldură medie-mare. Dacă cărbunele este prea fierbinte, continuați să-l lăsați să ardă până ajunge la mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De GrătarSos De Grătar
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Dacă utilizați un grătar pe gaz, preîncălziți toate arzătoarele la înălțime, acoperite, timp de 10 minute, apoi reglați căldura la mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
3
În funcție de dimensiunea grătarului, Așezați 1 sau 2 plăci, cu osul în jos, pe foc și periați Generos partea acoperită cu grăsime cu sos de grătar. Grătiți coastele, acoperite, timp de 2 minute. Întoarceți placa, periați partea osoasă cu sos și grătiți, acoperită, până când sosul de pe partea acoperită cu grăsime este caramelizat și ușor carbonizat, 1 până la 2 minute. Întoarceți placa și continuați grătarul, acoperit, până când sosul de pe partea osului este caramelizat și ușor carbonizat, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De GrătarSos De Grătar
OsOs
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
4
Transferați coastele pe o tăietură și lăsați-le să se odihnească timp de 10 minute. Dacă este necesar, repetați procesul de grătar și geam cu a doua placă de nervuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
5
Tăiați între coaste și serviți imediat cu mult sos de grătar pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De GrătarSos De Grătar
CoasteCoaste
1
Coaste coapte pot fi, de asemenea, terminate în broiler. Tapetați o tigaie pentru pui cu folie, apoi aranjați plăcile, cu osul în jos, pe tigaie și periați partea acoperită cu grăsime cu sos de grătar. Se fierbe, la 3 până la 4 inci de la foc, până când sosul de pe partea acoperită cu grăsime începe să se caramelizeze și să se carbonizeze ușor, 2 până la 3 minute. Întoarceți placa, periați partea osoasă cu sos de grătar și continuați să fierbeți până când sosul de pe partea acoperită cu OS începe să se caramelizeze și să se carbonizeze ușor, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De GrătarSos De Grătar
OsOs
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
Pui BroilerPui Broiler
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie

Vin recomandat: Pinot Noir, Shiraz, Zinfandel

Pinot Noir, Shiraz și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru coaste de porc. Coaste de porc și alte porcine la grătar cu sosuri dulci și picante funcționează bine cu aceste vinuri roșii. Ai putea încerca DeLoach râul rus Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
DeLoach Râul Rus Pinot Noir
DeLoach Râul Rus Pinot Noir
O frumoasă culoare roșie rubinie în pahar, râul rus Pinot Noir 2018 se deschide cu arome de fructe roșii aprinse de căpșuni și cireșe. Aromele de zmeură, rubarbă și prune întunecate sunt întâmpinate cu o notă de condiment și aciditate strălucitoare. Acesta este un vin cu corp mediu, cu taninuri moderate și un finisaj persistent și delicios
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții6
Scor De Sănătate7
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista