Coarne Italiene

Coarne Italiene
Coarnele italiene necesită în jur 30 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 651 calorii, 23g de proteine, și 42G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,6 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel principal. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Dacă aveți brânză cremă de cărămidă, prosciutto di parma, ardei prăjiți și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până Salam Ai putea urma acest curs principal cu Salam De Desert Cu Ciocolată ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 52%, care este solid. Încercați Coarne De Smântână Italiană, Coarne De Migdale, și Coarne De Pecan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați crema de brânză, ricotta, măslinele cu pimiento și usturoiul în bolul procesorului și procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
Pimiento Felii Subțiri Sau Ardei Roșu PrăjitPimiento Felii Subțiri Sau Ardei Roșu Prăjit
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Pentru a face fiecare corn, așezați o bucată de prosciutto pe suprafața de lucru și întindeți-o cu un strat de brânză, deasupra acelui strat cu o felie de Genova și șuncă stratificată una lângă alta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
3
Întindeți mai multă brânză peste salam și șuncă și așezați un băț de pâine și un băț de țelină la 1 capăt al cărnii, cu capetele atârnate în lateral. Înfășurați și rotiți carnea formând un corn italian fantezist. Repetați cu ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(24 De Număr)(24 De Număr)
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Varză Proaspătă MărunțităVarză Proaspătă Mărunțită
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
4
Aranjați un platou cu antipasti și garnisiți cu o grămadă de coarne italiene.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiană în meniu? Încercați asocierea cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Santa Margherita Chianti Classico Riserva. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Un Chianti Italian autentic făcut din struguri crescuți în inima regiunii Chianti Classico din Toscana. O expresie rafinată a strugurilor Sangiovese, cu aciditate substanțială din pH-ul scăzut al solului din această regiune.Aromele acestui vin roșu complex variază de la cireșe și prune la flori de gladiole și silex pământesc. Aromele tanice, în vârstă de stejar, sunt strălucitoare și rotunde, cu un finisaj uscat, cald, pământesc.Cel mai bine savurat cu mâncăruri foarte aromate, cum ar fi sosuri pe bază de roșii, ravioli de ciuperci, fripturi de vită sau porc și carne de vânat de la vânat la Fazan. De asemenea, este excelent cu brânzeturile mature.Amestec: 85% Sangiovese, 15% Merlot și Cabernet Sauvignon
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Revista