Coapse de pui cu crustă de chimen cu Salsa Tomatillo la grătar

Coapsele de pui cu crustă de chimen cu salsa Tomatillo la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și întreagă 30 are 825 calorii, 48G de proteine, și 66g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $2.17 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 88 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Un amestec de ulei de măsline, tomatillos, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular spectaculos de 85%. Încercați Coapse de pui cu crustă de chimen cu Salsa Tomatillo la grătar, Pui de chimen la grătar cu sos proaspăt de Tomatillo, și Pulpe de pui la grătar Chipotle cu sos picant de Tomatillo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați coapsele de pui și uleiul. Aruncați pentru a acoperi uniform coapsele.
Transferați coapsele într-un platou și presărați uniform pe toate părțile cu frecarea de chimen. Puneți deoparte la temperatura camerei.
Pregătiți un grătar cu cărbune sau gaz pentru grătar indirect la foc mediu; temperatura din interiorul grătarului trebuie să fie de 350 buc.-375 buc. F (180 buc. -190 buc. c). Dacă folosiți cărbune, așezați cărbunii aprinși de ambele părți ale patului grătarului, lăsând o bandă în centru fără căldură și așezați o tavă de picurare în centru. Dacă utilizați gaz, preîncălziți arzătoarele, apoi opriți 1 sau mai multe dintre arzătoare pentru a crea o zonă mai rece.
Ungeți și ungeți grătarul.
Pentru a face salsa, așezați tomatillos și chile peste zona de căldură directă a grătarului. (Probabil că veți avea nevoie de un ecran de grătar pentru chile sau îl veți pierde prin grătar.) Gătiți, întorcându-vă după cum este necesar, până când este bine carbonizat pe toate părțile, aproximativ 3 minute.
Transferați tomatillos și chile într-un blender, adăugați sucul de lămâie și uleiul și pulsați până se combină, dar încă gros.
Se transferă într-un castron, se pliază în coriandru și se condimentează cu sare. Ar trebui să aveți aproximativ 2 căni (16 fl oz/500 ml). (Salsa poate fi făcută cu până la 1 săptămână în avans și refrigerată. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.)
Așezați coapsele, cu carnea în jos, peste zona de căldură indirectă a grătarului. Gatiti, intorcandu-va o data, pana cand coapsele sunt frumos marcate la gratar pe ambele parti si ferme la atingere si un termometru cu citire instantanee introdus in partea cea mai groasa a coapsei departe de registrele osoase 170 circulari F (77 circulari C), 10-15 minute pe fiecare parte.
Transferați coapsele într-un platou și lăsați să se odihnească timp de 10 minute.
Serviți imediat cu salsa tomatillo.
Faceți frecare; înveliți puiul cu ulei și condimentați cu frecare configurați grătarul pentru grătar indirect la foc mediu Faceți tomatillo salsa timp de grătar: 20-30 de minute nu uitați: încercați să întoarceți coapsele o singură dată, astfel încât să dezvolte urme frumoase de grătar.
Apare cu permisiunea lui Williams-Sonoma. Grill Master: arsenalul final de rețete de bază pentru grătar. Rețete de Fred Thompson; fotografii de Ray Kachatorian. Drepturi de autor 2011 de către Weldon Owen, Inc. și Williams-Sonoma, Inc.