Coajă De Patiserie
Coaja de patiserie este o vegetarian rețetă cu 8 porții. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 187 calorii. Acesta funcționează cel mai bine ca o garnitura, și se face în jurul valorii de 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de făină, sare, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Încercați Pufuri de cremă (coajă pufoasă de patiserie Choux), Sufleu de foietaj cu cremă de patiserie cu aromă de portocale, nuci pecan confiate și sos de unt de Caramel, și Pavlova Shell pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aruncați împreună făina și sarea într-un castron mare.
Adăugați bucăți de unt și amestecați în făină cu vârful degetelor până când amestecul seamănă cu făina de porumb.
Adăugați apă și amestecați cu o furculiță până când aluatul se reunește într-o bilă. Frământați scurt până abia neted, apoi puneți aluatul într-un disc gros de 1 inch, înfășurați în folie de plastic și răciți timp de 15 minute.
Pe o suprafață ușor înmuiată, întindeți aluatul într-un cerc de 12 inci.
Rulați aluatul pe știftul de rulare și desfășurați-l într-o tigaie. Înțepați peste tot cu o furculiță. Aliniați coaja de patiserie cu o foaie de folie de aluminiu de 15 inci, lăsând marginea să atârne deasupra. Congelați timp de 15 minute.
Preîncălziți cuptorul la 37
Umpleți coaja foilinată cu 2 căni de fasole uscată.
Coaceți timp de 20 de minute, îndepărtați folia și fasolea și coaceți încă 17 minute.
Scoateți din cuptor și răciți-l pe un suport înainte de umplere.