Coaja De Portocală Dulce

Coaja De Portocală Dulce
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați coaja de portocală zaharoasă. O porție conține 122 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 20. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Mergeți la magazin și ridicați portocalele buricului, zahărul, scurtarea și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Vase de ciocolata-portocala de Cr cca cu coaja de portocala confiata, Sangria De Ceai Negru Cu Coajă De Portocală, și Biscuiți Cu Coajă De Portocală Confiată.

Instrucțiuni

1
Cu un cuțit, marcați coaja din fiecare portocală în sferturi. Cu degetele, îndepărtați coaja și miezul alb atașat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Puneți coaja într-o cratiță; acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere. Se fierbe, neacoperit, timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Batoane (fiecare) Ciocolată Neagră 70% Cacao, TocatăBatoane (fiecare) Ciocolată Neagră 70% Cacao, Tocată
3
Scurgeți și repetați de două ori.
4
Între timp, într-o altă cratiță, combinați 1 cană de zahăr, apă și sare. Se aduce la fierbere; se fierbe și se amestecă timp de 2 minute sau până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Batoane (fiecare) Ciocolată Neagră 70% Cacao, TocatăBatoane (fiecare) Ciocolată Neagră 70% Cacao, Tocată
5
Scurgeți coaja și adăugați la sirop. Aduceți la fierbere; reduceți căldura. Se fierbe la foc mic, neacoperit, timp de 50-60 de minute sau până când siropul este aproape absorbit, amestecând ocazional. (Urmăriți cu atenție pentru a preveni arderea.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
6
Scurgeți orice sirop rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
7
Se răcește coaja de portocală într-un singur strat pe o foaie de copt căptușită cu folie timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți SotațiCreveți Sotați
8
Se taie în 1/8-in. la 1/4-in. benzi.
9
Presărați zahărul rămas pe un 15-in uns. x 10-in. x 1-în. pan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Presărați fâșii peste zahăr; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
11
Lăsați să stea 8 ore sau peste noapte, aruncând ocazional.
12
Dacă doriți, topiți chipsurile de ciocolată și scurtați; se amestecă până se omogenizează. Scufundați un capăt al fiecărei benzi portocalii în ciocolată; lăsați excesul să se scurgă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Linguriță Lapte 2%1/2 Linguriță Lapte 2%
Căni De Curmale Tocate (aproximativ)Căni De Curmale Tocate (aproximativ)
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
13
Lăsați să stea pe hârtie cerată până se fixează. A se păstra într-un recipient etanș până la 3 săptămâni.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 55 m.
Porții20
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista