Coaja De Pepene Verde Gingered
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați coaja de pepene verde Gingered. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 159 calorii. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, oțet, ghimbir și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Murături De Coajă De Pepene Verde, Murături De Coajă De Pepene Verde, și Coaja De Pepene Verde Murat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați pepene verde în jumătate. Scoateți pulpa de pepene verde; rezervați pentru o altă utilizare. Îndepărtați cu grijă stratul verde exterior din coaja de pepene verde folosind un cojitor de legume.
Tăiați coaja decojită în cuburi de 1 1/2 inch pentru a măsura aproximativ 4 căni.
Combinați coaja și sarea într-o pungă mare de plastic cu fermoar. Sigilați și refrigerați 24 de ore, întorcând punga ocazional.
Scoateți coaja din pungă; scurgere. Clătiți bine coaja sub apă rece; scurgere.
Puneți coaja într-o cratiță mare. Acoperiți cu apă la 2 inci deasupra crustei; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 15 minute sau până când sunt crocante.
Se scurge și se clătește sub apă rece; se scurge bine.
Așezați coaja într-un castron mare.
Combinați zahărul și ingredientele rămase într-o cratiță mare; aduceți la fierbere, amestecând până se dizolvă zahărul.
Se toarnă amestecul de zahăr fierbinte peste coajă; lăsați să stea la temperatura camerei 2 ore. Acoperiți și refrigerați 5 zile. A se păstra într-un recipient etanș la frigider până la 3 săptămâni.