Coaja De Nucă De Cocos

Coaja De Nucă De Cocos
Coaja de nucă de cocos este o fără gluten și vegetarian rețetă cu 12 porții. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 264 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați nucă de cocos, lapte condensat, nucă de cocos și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 26%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Coaja De Paște: Două Moduri (Coaja De Ou Creme Și Coaja De Jelly Bean), Cocada (Scoarță De Cocos), și Coaja De Nucă De Cocos De Ciocolată.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Pulverizați un vas de copt de 9 inci cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Amestecați nuca de cocos îndulcită și nuca de cocos neîndulcită împreună într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Nucă De Cocos îndulcițiFulgi De Nucă De Cocos îndulciți
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați lapte condensat îndulcit; se amestecă până când nuca de cocos este acoperită uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Condensat îndulcitLapte Condensat îndulcit
Nucă De CocosNucă De Cocos
4
Se toarnă amestecul de nucă de cocos în vasul de copt pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De CocosNucă De Cocos
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când marginile se rumenesc, 7 până la 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista