Coaja De Nucă De Cocos
Coaja de nucă de cocos este o fără gluten și vegetarian rețetă cu 12 porții. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 264 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați nucă de cocos, lapte condensat, nucă de cocos și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 26%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Coaja De Paște: Două Moduri (Coaja De Ou Creme Și Coaja De Jelly Bean), Cocada (Scoarță De Cocos), și Coaja De Nucă De Cocos De Ciocolată.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Pulverizați un vas de copt de 9 inci cu spray de gătit.
Amestecați nuca de cocos îndulcită și nuca de cocos neîndulcită împreună într-un castron.
Adăugați lapte condensat îndulcit; se amestecă până când nuca de cocos este acoperită uniform.
Se toarnă amestecul de nucă de cocos în vasul de copt pregătit.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când marginile se rumenesc, 7 până la 10 minute.