Coaja de ciocolată neagră cu nuci și cireșe uscate
O porție conține 57 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Dacă 23 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., coaja de ciocolată neagră cu nuci și cireșe uscate ar putea fi un excelent fără gluten și fără lactate rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 48. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână ciocolată dulce-amăruie, cireșe, ghimbir cristalizat și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Coaja de ciocolată neagră cu cireșe, nuci și sare de mare, Scoarță de ciocolată cu fistic și cireșe uscate, și Chifle calde încrucișate cu ciocolată neagră și cireșe uscate.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Întindeți nucile pe o foaie de copt și prăjiți timp de 8 minute, sau până devin aurii și parfumate.
Se lasă să se răcească, apoi se toacă grosier.
Tapetați o foaie de copt cu pergament sau hârtie de ceară. Într-un castron de sticlă, încălziți două treimi din ciocolată într-un cuptor cu microunde la putere mare în explozii de 30 de secunde până când tocmai s-a topit. Se amestecă până se omogenizează.
Adăugați ciocolata rămasă și amestecați până se topește. Se amestecă nucile, cireșele și ghimbirul cristalizat până se acoperă uniform. Răzuiește amestecul pe foaia de copt pregătită și întinde-l într-un dreptunghi de 12 pe 8 inci. Dați-l la frigider timp de 10 minute sau până când este suficient de ferm pentru a tăia.
Tăiați coaja în 48 de bucăți (6 rânduri pe 8 rânduri) și transferați pe o farfurie.
Se servește rece sau la temperatura camerei.