Coaja de ciocolată neagră cu nuci și cireșe uscate

Coaja de ciocolată neagră cu nuci și cireșe uscate
O porție conține 57 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Dacă 23 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., coaja de ciocolată neagră cu nuci și cireșe uscate ar putea fi un excelent fără gluten și fără lactate rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 48. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână ciocolată dulce-amăruie, cireșe, ghimbir cristalizat și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Coaja de ciocolată neagră cu cireșe, nuci și sare de mare, Scoarță de ciocolată cu fistic și cireșe uscate, și Chifle calde încrucișate cu ciocolată neagră și cireșe uscate.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Întindeți nucile pe o foaie de copt și prăjiți timp de 8 minute, sau până devin aurii și parfumate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
3
Se lasă să se răcească, apoi se toacă grosier.
4
Tapetați o foaie de copt cu pergament sau hârtie de ceară. Într-un castron de sticlă, încălziți două treimi din ciocolată într-un cuptor cu microunde la putere mare în explozii de 30 de secunde până când tocmai s-a topit. Se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Adăugați ciocolata rămasă și amestecați până se topește. Se amestecă nucile, cireșele și ghimbirul cristalizat până se acoperă uniform. Răzuiește amestecul pe foaia de copt pregătită și întinde-l într-un dreptunghi de 12 pe 8 inci. Dați-l la frigider timp de 10 minute sau până când este suficient de ferm pentru a tăia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Jumătăți De Nuci PecanJumătăți De Nuci Pecan
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
6
Tăiați coaja în 48 de bucăți (6 rânduri pe 8 rânduri) și transferați pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScoarțăScoarță
7
Se servește rece sau la temperatura camerei.
DificultateExpert
Gata În30 m.
Porții48
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista