Coaja De Ciocolată Cu Migdale Și Cireșe
Coaja de ciocolată de migdale-cireșe este o fără gluten, primar și vegan rețetă cu 24 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 284 calorii. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Epicurious. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână migdale, ciocolată, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 47%. Rețete similare includ Coaja De Ciocolată Cu Migdale Și Cireșe, coaja de ciocolată cu migdale de cireșe, și Coaja De Migdale De Cireș.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 de grade F. pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament,prăjiți 3/4 cană de migdale întregi pe piele până la auriu parfumat și ușor,8 până la 10 minute.
Se lasă să se răcească complet; se transferă într-un castron. Umpleți o cratiță medie cu apă de 1 inch; aduceți la foc mic la foc mediu-mic.Setați un castron mare rezistent la căldură deasupra cratiței, asigurându-vă că apa nu atinge fundul vasului.
Așezați 10 uncii de ciocolată neagră (60% până la 70% cacao) în castron; gatiti, amestecand, pana se omogenizeaza.
Scoateți castronuldin cratiță; adăugați încă 2 uncii de ciocolată neagră și amestecați până lanetedă. Se amestecă 1/2 linguriță extract pur de vanilie, migdale prăjite și1/3 cană de cireșe uscate, tocate grosier.
Se toarnă pe foaia de coacere; se întinde într-un strat uniform de aproximativ 1/4 inch grosime. Se da la frigider pana candfirmă, 1 oră. Rupeți în 24 de bucăți.