Coaja De Caramel De Migdale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați coaja de caramel de migdale. O porție conține 128 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 36. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 25 de minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, unt, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un gluten gratuit și FODMAP prietenos dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Placinta cu inghetata de dovleac cu coaja de ciocolata-migdale si sos de caramel, Toffee Popcorn scoarță, și Toffee Covrig Scoarță pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade și ungeți o foaie mare de copt.
Într-o tigaie mare, întindeți migdalele uniform și prăjiți-le în mijlocul cuptorului, amestecând nucile la jumătatea prăjirii până la auriu, aproximativ 10 minute.
Într-o cratiță grea de 3 litri aduceți untul, zahărul, apa, sucul de lămâie, vanilia și sarea la fiert la foc moderat, amestecând cu o lingură de lemn. Se fierbe amestecul, fără agitare, rotire tigaie ocazional, până la adâncime de aur, aproximativ 12 minute.
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați două treimi din migdale. Se toarnă imediat caramele pe foaia de copt și se întinde cu o spatulă offset într-un strat subțire. Transferați cu grijă foaia de copt (va fi foarte fierbinte) într-un raft și caramelă rece.
Se taie ciocolata. Într-un cazan dublu sau castron mic de metal stabilit peste o cratiță de apă abia fierbe se topesc ciocolata, amestecand pana se omogenizeaza.
Se toarnă ciocolata peste caramelă răcită și se întinde uniform cu spatula offset.
Presărați caramele cu migdalele rămase. Se răcește caramele, neacoperite, până când sunt ferme, aproximativ 1 oră.
Rupeți caramele în bucăți de "scoarță" de 2 inci."Bark păstrează, stratificat între foi de hârtie de ceară într-un recipient etanș la temperatura camerei rece sau răcit, 1 săptămână.