Coaja De Caramel De Migdale

Coaja De Caramel De Migdale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați coaja de caramel de migdale. O porție conține 128 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 36. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 25 de minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, unt, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un gluten gratuit și FODMAP prietenos dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Placinta cu inghetata de dovleac cu coaja de ciocolata-migdale si sos de caramel, Toffee Popcorn scoarță, și Toffee Covrig Scoarță pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade și ungeți o foaie mare de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-o tigaie mare, întindeți migdalele uniform și prăjiți-le în mijlocul cuptorului, amestecând nucile la jumătatea prăjirii până la auriu, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Într-o cratiță grea de 3 litri aduceți untul, zahărul, apa, sucul de lămâie, vanilia și sarea la fiert la foc moderat, amestecând cu o lingură de lemn. Se fierbe amestecul, fără agitare, rotire tigaie ocazional, până la adâncime de aur, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați două treimi din migdale. Se toarnă imediat caramele pe foaia de copt și se întinde cu o spatulă offset într-un strat subțire. Transferați cu grijă foaia de copt (va fi foarte fierbinte) într-un raft și caramelă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
CarameleCaramele
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Se taie ciocolata. Într-un cazan dublu sau castron mic de metal stabilit peste o cratiță de apă abia fierbe se topesc ciocolata, amestecand pana se omogenizeaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Se toarnă ciocolata peste caramelă răcită și se întinde uniform cu spatula offset.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
CarameleCaramele
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
7
Presărați caramele cu migdalele rămase. Se răcește caramele, neacoperite, până când sunt ferme, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
CarameleCaramele
8
Rupeți caramele în bucăți de "scoarță" de 2 inci."Bark păstrează, stratificat între foi de hârtie de ceară într-un recipient etanș la temperatura camerei rece sau răcit, 1 săptămână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarameleCaramele
ScoarțăScoarță
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 25 m.
Porții36
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista