Coadă de vițel fiert cu maghiran: Stinco di Vitello

Coadă de vițel fiert cu maghiran: Stinco di Vitello
Coadă de vițel fiert cu maghiran: Stinco di Vitello este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 4 porții. O porție conține 529 calorii, 7g de proteine, și 36g de grăsime. Pentru $ 4.19 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ceapă, roșii, maghiran și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 80%, ceea ce este extraordinar. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Coadă de vițel fiert cu maghiran: Stinco di Vitello, Piept de vițel fiert cu ceapă și ierburi: Petto di Vitello con Cipolline e Mentuccia, și Stinco al lui Bruce aidells (cozi de porc fierte și prăjite).

Instrucțiuni

1
Clătiți și uscați gambele de vițel. Condimentează agresiv cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Coadă De VițelCoadă De Vițel
2
Într-un cuptor olandez suficient de mare pentru a ține doar întreaga coadă, încălziți uleiul de măsline până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
3
Așezați coada în cuptorul olandez și rumeniți uniform pe toate părțile.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
4
Scoateți coada pe o farfurie și puneți ceapa, țelina, morcovul, salvia și 1 buchet de maghiran în cuptorul olandez și gătiți până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaghiranMaghiran
MorcovMorcov
țelinățelină
CeapăCeapă
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
5
Adăugați vinul, sosul de roșii și hamsiile și dați la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De RoșiiSos De Roșii
HamsiiHamsii
VinVin
6
Adăugați coada și reveniți la fierbere. Coborâți focul la foc mic, acoperiți bine și fierbeți 2 ore sau coaceți într-un cuptor preîncălzit la 350 de grade F. pentru aceeași perioadă de timp sau până când furculița este fragedă.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Scoateți și serviți cu broccoli sau spanac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
SpanacSpanac
8
Se presară cu frunzele de maghiran rămase și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaghiranMaghiran
9
Într-o cratiță de 3 litri, încălziți uleiul de măsline la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
10
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până se înmoaie și se rumenesc ușor, aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
11
Adăugați cimbru și morcov și gătiți încă 5 minute, până când morcovul este destul de moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
CimbruCimbru
12
Adăugați roșiile și sucul și aduceți la fierbere, amestecând des. Coborâți focul și fierbeți timp de 30 de minute până când sunt groase ca cerealele fierbinți. Se condimentează cu sare și se servește. Acest sos deține 1 săptămână în frigider sau până la 6 luni în congelator.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
TomateTomate
SucSuc
SareSare
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 50 m.
Porții4
Scor De Sănătate62
Revista