Coaceți Șuncă De Kohlrabi
Kohlrabi sunca coace este un curs principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 441 calorii. Pentru $2.35 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 536 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână smântână grea, sare și piper, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Vă este adus prin simple rețete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Kohlrabi Și Șuncă Gratinată, Kohlrabi ' n ' morcov coace, și Cum să spiralizați un Guli-Rabe: salată de rucola cu tăiței de mere verzi și tăiței cu brânză de capră, afine uscate și nuci cu un pansament cu miere-Dijon sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Gatiti cohlrabi taiati cubulete in unt: Incalziti cuptorul la 350 F. intr-o tigaie mare, topiti untul la foc mediu.
Adăugați kohlrabi tăiat cubulețe și gătiți ușor timp de 8 până la 10 minute.
Bateți gălbenușul de ou și amestecați smântâna grea, făina, buzduganul, sarea și piperul până se combină bine.
Așezați jumătate din guli-Rabe gătit pe fundul unei caserole rezistente la cuptor.
Strat pe șunca tăiată cubulețe și pătrunjel. Se acoperă cu restul de kohlrabi.
Se toarnă ingredientele sosului peste kohlrabi și șuncă.
Se coace la 350 de grade F timp de 30-35 de minute sau până se rumenesc ușor deasupra.