Coaceți Tonul Elvețian
Coacerea elvețiană a tonului necesită în jur 30 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 1,57 USD pe porție. O porție conține 922 calorii, 32g de proteine, și 60g de grăsime. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Dacă aveți la îndemână ton, tăiței de ou, maioneză și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 60%. Rețete similare sunt Ton Swiss Melt, Tonul Elvețian Se Topește, și Swiss Broccoli Coace.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați tăiței, brânza, maioneza și tonul.
Presărați 1/2 cană de pesmet într-un 9-in uns. vas de copt pătrat.
Întindeți amestecul de tăiței peste firimituri.
Se presară cu firimiturile rămase.
Se coace, neacoperit, la 350 cm.timp de 18-22 minute sau până se încălzește.
Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Vin Roz
Pinot Noir, Merlot și vinul rossimbroul sunt alegerile mele de top pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Fess Parker Santa Rita Hills Pinot Noir cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
![Fess Parker Santa Rita Hills Pinot Noir]()
Fess Parker Santa Rita Hills Pinot Noir
Arome de cireș negru, podea de pădure, lavendar, zmeură, cracker graham, petală de trandafir și vanilie. Arome de cireșe bing, coacăze roșii, afine, pământ, cacao, minerale.