Coacerea somonului proaspăt ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 315 calorii. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 4 și costă $3.88 pe portie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Dacă aveți lapte, roșii, spanac și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma cartoful, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Cartofi Dulci ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Plăcintă Cu Căpșuni Proaspete Fără Coacere, Proaspete De Vară Veggie Coace, și Grădină Fără Coacere-Lasagna Proaspătă.
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Vinăria Laguna Russian River Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.