Coaceți cartofi dulci și păstârnac

Coaceți cartofi dulci și păstârnac
Rețeta se poate face coacerea cartofului dulce și a păstârnacului în aproximativ 1 oră și 30 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 277 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.66 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o garnitură la un preț rezonabil. Această rețetă este plăcută de 43 de gurmanzi și bucătari. Această rețetă de la BBC Good Food necesită unt, păstârnac, muștar integral și parmezan grosier. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 86%, ceea ce este remarcabil. Rețete similare sunt Păstârnac cu miere-muștar și coacere de cartofi, Piure De Cartofi Dulci-Păstârnac, și Păstârnac-Caserolă De Cartofi Dulci.

Instrucțiuni

1
Fierbeți cartofii dulci și păstârnacul timp de 20 de minute în apă sărată până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2
Se scurge foarte bine, apoi se zdrobește aproximativ cu jumătate de crme frache și jumătate de salvie, muștar și sare și piper. Îngrămădiți-vă într-un vas rezistent la cuptor cu unt și neteziți-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
3
Încălziți cuptorul la 190C / 170C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4
Amestecați pesmetul cu parmezanul, nucile de pin și salvia rămasă. Puneți restul de crme frache peste piure, împrăștiați peste amestecul de pâine și brânză, apoi coaceți timp de 35-40 de minute de la frigider-rece, 25-30 de minute dacă nu, până devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista