Coaceți cartea: Scribble Cookies
Coaceți cartea: cookie-urile Scribble ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 307 calorii. Această rețetă servește 20. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 21 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, unt, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Coaceți cartea: fursecuri cu anason, Coaceți cartea: cookie-uri de mănăstire, și Coaceți cartea: fursecuri.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Linia 2 foi de copt cu hârtie pergament.
Pentru a face fursecurile, așezați toate ingredientele într-un robot de bucătărie și pulsați până când începe să se unească. Întoarceți-vă pe o suprafață ușor făinată și frământați câteva minute până când aveți un aluat moale și uniform.
Rulați într-o minge și aplatizați ușor cu palma mâinii.
Rulați până la aproximativ 1/4 inch grosime. Cu un tăietor de prăjituri sau un pahar, tăiați patruzeci de cercuri de 2 inci (cu margini drepte sau crestate) și așezați-le pe foile de copt pregătite la aproximativ 1/2 inch distanță. (Puteți re-rula resturi de până la 3 ori, dacă este necesar.)
Coaceți până când sunt ferme la atingere și se rumenesc în jurul marginilor (asigurați-vă că sunt încă albe în centru), 15 până la 20 de minute. Se lasă să se răcească câteva minute pe foile de copt, apoi se transferă într-o grătar pentru a se răci complet.
Pentru a face umplutura, aduceți o cratiță cu apă la foc mic până la mediu.
Așezați ciocolata într-un castron metalic, așezați peste cratiță, asigurându-vă că apa nu atinge fundul vasului și gătiți, amestecând des, până se topește complet, 7 până la 10 minute.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte cratița cu apă.
Adăugați untul, smântâna, siropul de porumb și vanilia în ciocolata topită și amestecați până se combină bine, asigurându-vă că nu aerați amestecul.
Așezați o bucată mică de folie de plastic direct deasupra amestecului și lăsați să se răcească la temperatura camerei.
Pentru a face toppingul, readuceți cratița cu apă la foc mic până la mediu.
Combinați laptele, zahărul de cofetărie și ciocolata într-un castron metalic și puneți-l peste cratiță, asigurându-vă că apa nu atinge fundul vasului și gătiți, amestecând des, până se topește complet, 5 până la 7 minute.
Adăugați untul de cacao și continuați să gătiți până se formează o glazură netedă, aproximativ 3 minute. Păstrați cald.
Flip peste 20 de cookie-uri. Folosind o pungă de conducte prevăzută cu un vârf plat sau două linguri, întindeți aproximativ 1 lingură de umplutură pe fiecare dintre fursecurile răsturnate.
Așezați restul de 20 de fursecuri deasupra pentru a face un sandviș și apăsați ușor în jos pentru a vă asigura că umplutura ajunge la margini și este întinsă uniform.
Stropiți toppingul cald de ciocolată peste fursecuri, astfel încât blatul să arate ca un mâzgălit.
Lăsați să se răcească pe un suport de sârmă.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco
Cream Sherry, Madeira și Prosecco sunt alegeri excelente pentru prăjituri. Prosecco cu bule dulci nu copleșește prăjiturile simple cu zahăr sau pâine scurtă, un sherry cu cremă dulce completează prăjiturile condimentate, iar notele de nucă ale madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "