Coaceți carnea de vită Taco cu Topping de biscuiți Cheddar

Taco Beef Bake cu topping de biscuiți Cheddar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 269 calorii, 24g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Mergeți la magazin și ridicați brânză cheddar, amestecați, lapte și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până salsa ai putea urma acest curs principal cu Salsa De Căpșuni Pentru Desert ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 237 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 66%. Încercați Coaceți carnea de vită Taco cu Topping de biscuiți Cheddar, Coaceți pui Confetti cu Topping de biscuiți Cheddar, și Tigaie de plăcintă cu oală de legume cu Topping de biscuiți Cheddar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 425 F. în tigaie de 10 inci, gătiți carnea de vită la foc mediu-mare 5 până la 7 minute, amestecând ocazional, până când este gătită bine; scurgere.
Se amestecă amestecul de condimente taco, salsa și porumbul în carne de vită.
Se încălzește până la fierbere, amestecând ocazional.
Se toarnă într-o tigaie pătrată de 8 inci sau într-un vas de copt din sticlă de 8 inci (2 litri).
Între timp, într-un castron mediu, amestecați amestecul Bisquick, brânza și laptele până se formează aluatul moale.
Aruncați aluatul cu 12 linguri pe amestecul de carne de vită.
Coaceți descoperit 20 până la 25 de minute sau până când toppingul este maro auriu.