Coacerea pâinii: pâine cu roșii, brânză și slănină
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați coacerea pâinii: roșii, brânză și pâine cu slănină. O porție conține 288 calorii, 11g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Dacă aveți la îndemână brânză monterrey jack, făină de pâine, drojdie instant și alte câteva ingrediente, o puteți face. 56 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Coacerea Pâinii: Pâine Cu Vârtej De Roșii-Pesto, Coacerea Pâinii: Chifle Cu Brânză Indiana, și Pâine cu roșii și slănină (pentru Mașină de pâine).
Instrucțiuni
1
Gatiti slanina pana cand este foarte crocanta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
2
Se scurge și se lasă să se răcească, rezervând 1 lingură de grăsime de slănină. Zdrobiți slănina și lăsați-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
3
În bolul mixerului, combinați apa, zahărul, drojdia și aproximativ 1/3 din făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare Fină
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Se amestecă bine și se lasă să stea 15 minute.
5
Amestecul va fi spumos.
6
Adăugați făina de pâine rămasă și pasta de roșii. Frământați cu cârlig de aluat până când aluatul devine elastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Făină De Pâine
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
7
Adăugați brânză, slănină mărunțită, sare și grăsime de slănină rezervată și frământați până când toate ingredientele sunt încorporate și distribuite uniform. Formați aluatul în bilă, stropiți cu puțin ulei de măsline și reveniți la castron. Se acoperă cu folie de plastic și se lasă deoparte până se dublează, aproximativ o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți Reale De Slănină
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Preincalziti cuptorul la 350 si presarati faina de porumb pe foaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Scoateți aluatul din castron și formați-l în bilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Așezați-l, cu cusătura în jos, pe foaia de copt pregătită. Se acoperă cu folie de plastic și se lasă deoparte până se dublează, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
11
Tăiați pâinea după dorință și coaceți până se rumenesc și gata, aproximativ 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
12
Lăsați să se răcească complet pe raft înainte de a felia.