Coacerea pâinii: pâine cu piper și bere Jack
Această rețetă servește 8. Dacă 55 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., coacerea pâinii: piper și pâine de bere Jack ar putea fi un spectaculos vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție conține 277 calorii, 7g de proteine, și 9g de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 231 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați brânză monterrey jack, ardei, miere și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Poblano Jack Pâine De Bere, Pâine Rapidă Cu Brânză Pepper Jack, și Sare Grass Steakhouse Shiner Bock Beer Bread-puteți face pâine de bere acasă cu luarea noastră la fel.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 F și pulverizați o tigaie cu spray de copt.
Într-un castron mediu, combinați făina, praful de copt și sarea.
Bateți pentru a combina-nu doriți pâini de praf de copt în pâine.
Adăugați brânza și ardeii și amestecați pentru a distribui.
Într-o tigaie mică, topiți untul și mierea împreună.
Adăugați acest lucru la amestecul de făină.
Adăugați berea în amestecul de făină și amestecați până când totul este încorporat.
Transferați amestecul în tigaia de pâine și întindeți-l oarecum uniform în tigaie.
Se coace la 375% F timp de o oră. Dacă doriți, cu aproximativ 5 minute înainte ca pâinea să fie gata, răzuiți bucățile rămase de unt și miere din tigaia în care le-ați topit și periați-le deasupra pâinii pentru a încuraja rumenirea. Dacă nu mai aveți suficient unt în tigaie, topiți puțin mai mult.
Lăsați pâinea să se răcească pe un raft înainte de a o felia.