Coacerea pâinii: croissante ușoare (er)

Coacerea pâinii: croissante ușoare (er)
Această rețetă servește 16 și costă 26 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 183 calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime pe porție. 85 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați lapte, unt, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pâine Cu Mere Fără Ouă – Coacere Ușoară, (Coacere cu copii) tort ușor de ciocolată-Post de oaspeți de la coacerea în afara cutiei, și Biscuiți cu lapte bătut-faceți aceste proaspete oricând. Acestea sunt ușor de făcut și nu puteți bate coacerea pâinii proaspete în cuptor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scoateți untul din congelator și lăsați-l să stea la temperatura camerei în timp ce lucrați. Îl vrei cât mai rece posibil, dar totuși capabil să fie tăiat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
2
Puneți drojdia, apa și zahărul într-un castron mediu și amestecați pentru a combina. Puneți deoparte până începe să devină spumos, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Adăugați laptele și oul și bateți ușor pentru a sparge oul și combinați-l pe toate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
4
Puneți făina și sarea în robotul de bucătărie și pulsați pentru a distribui sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
5
Tăiați fiecare băț de unt în bucăți de mărimea unei linguri, apoi tăiați fiecare dintre aceste bucăți în jumătate. Puneți toate bucățile în robotul de bucătărie cu făina și pulsați de aproximativ 10 ori pentru a distribui untul și rupeți bucățile doar puțin. Nu doriți bucăți mici așa cum ați face pentru crusta de plăcintă; sunt de preferat bucăți mai mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
6
Adăugați făina și untul în lichidul din vas și pliați ușor cu o spatulă până când toată făina este umezită și este bine combinată, având grijă să nu rupeți untul. Untul ar trebui să fie încă destul de dur în acest moment. Aluatul va fi foarte umed; nu vă faceți griji. Acoperiți vasul și dați-l la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
7
Amestecul poate fi folosit a doua zi sau păstrat la frigider pentru o zi suplimentară dacă nu sunteți pregătit pentru el. Când sunteți gata, făinați suprafața de lucru cu generozitate și pregătiți mai multă făină. Întoarceți aluatul pe suprafața de lucru, presărați niște făină suplimentară deasupra și formați-l într-un pătrat dur. Lucrând rapid, rulați aluatul până la un pătrat de aproximativ 16 inci. Pentru că este atât de umed, ar trebui să se rostogolească ușor, dar ar putea fi puțin lipicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
8
Adăugați făină după cum este necesar deasupra și dedesubt pentru a nu se lipi. Îndoiți aluatul în treimi, ca o literă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
9
Apoi pliați-l din nou în treimi, pentru a face un pătrat. Faceți același roll-and-fold încă de două ori. Pe măsură ce lucrați, păstrați suprafața de lucru ușor făinată, doar pentru a nu se lipi. Deoarece aluatul este atât de moale, ar trebui să puteți face acest lucru suficient de repede încât untul să nu devină prea moale și moale. Dacă întârziați și untul se înmoaie, puneți-l la frigider și continuați odată ce untul s-a întărit din nou. După ultima pliere, aplatizați-o puțin, apoi puneți-o într-o pungă de plastic și puneți-o în frigider timp de cel puțin o oră sau până la trei zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
10
Când sunteți gata să faceți croissantele, Preîncălziți cuptorul la 400 de grade și tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament. Aluatul va fi crescut în timp ce este refrigerat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă La Conservă Sau Topping BătutFrișcă La Conservă Sau Topping Bătut
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
11
Tăiați aluatul în sferturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
12
Rulați primul trimestru într-un pătrat de aproximativ 6 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
13
Tăiați pătratul în sferturi în diagonală.
14
Luați unul dintre triunghiurile dvs. dreptunghiulare de aluat și rulați-l sau întindeți-l într-o pană în formă de plăcintă de cel puțin șapte centimetri lungime. Îl puteți face mai lung dacă aluatul este suficient de gros pentru a-l permite, dar cel puțin șapte centimetri vă vor oferi suficientă lungime pentru a avea împachetări atractive.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
15
Începând de la capătul larg, rotiți aluatul spre punct.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
16
Așezați croissantele finite pe foaia de copt pregătită cu vârful dedesubt. Ondulați aluatul într-o formă de semilună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă La Conservă Sau Topping BătutFrișcă La Conservă Sau Topping Bătut
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
17
Acoperiți-le cu folie de plastic și lăsați-le deoparte timp de 30 de minute. Nu se vor ridica deloc, dar ar trebui să se simtă pufosi în loc să fie fermi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
18
Periați croissantele cu o spălare de ou, dacă doriți, sau lăsați-le simple.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă La Conservă Sau Topping BătutFrișcă La Conservă Sau Topping Bătut
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
19
Coaceți la 400 de grade timp de 20 de minute, până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
20
Scoateți-l într-un raft pentru a se răci.
21
Variație: pentru cornurile de ciocolată, urmați rețeta originală deși Pasul 6, Apoi rulați sfertul de aluat într-un dreptunghi de aproximativ 10 x 6 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă La Conservă Sau Topping BătutFrișcă La Conservă Sau Topping Bătut
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
22
Tăiați-l în benzi de aproximativ 2 1/2 inci lățime x 6 inci lungime.
23
Puneți ciocolata preferată la un capăt și rulați-o. Funcționează cel mai bine pentru a vă asigura că aluatul este doar puțin mai lat decât ciocolata și pliați-l pentru a închide ciocolata atunci când începeți să rulați, astfel încât să nu se scurgă în timpul coacerii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
24
Așezați rulourile cu cusătura în jos pe tigaie și lăsați-le să se ridice și să se coacă ca în rețeta originală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Revista