Coacerea pâinii: croissante ușoare (er)
Această rețetă servește 16 și costă 26 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 183 calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime pe porție. 85 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați lapte, unt, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pâine Cu Mere Fără Ouă – Coacere Ușoară, (Coacere cu copii) tort ușor de ciocolată-Post de oaspeți de la coacerea în afara cutiei, și Biscuiți cu lapte bătut-faceți aceste proaspete oricând. Acestea sunt ușor de făcut și nu puteți bate coacerea pâinii proaspete în cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți untul din congelator și lăsați-l să stea la temperatura camerei în timp ce lucrați. Îl vrei cât mai rece posibil, dar totuși capabil să fie tăiat.
Puneți drojdia, apa și zahărul într-un castron mediu și amestecați pentru a combina. Puneți deoparte până începe să devină spumos, aproximativ 5 minute.
Adăugați laptele și oul și bateți ușor pentru a sparge oul și combinați-l pe toate.
Puneți făina și sarea în robotul de bucătărie și pulsați pentru a distribui sarea.
Tăiați fiecare băț de unt în bucăți de mărimea unei linguri, apoi tăiați fiecare dintre aceste bucăți în jumătate. Puneți toate bucățile în robotul de bucătărie cu făina și pulsați de aproximativ 10 ori pentru a distribui untul și rupeți bucățile doar puțin. Nu doriți bucăți mici așa cum ați face pentru crusta de plăcintă; sunt de preferat bucăți mai mari.
Adăugați făina și untul în lichidul din vas și pliați ușor cu o spatulă până când toată făina este umezită și este bine combinată, având grijă să nu rupeți untul. Untul ar trebui să fie încă destul de dur în acest moment. Aluatul va fi foarte umed; nu vă faceți griji. Acoperiți vasul și dați-l la frigider peste noapte.
Amestecul poate fi folosit a doua zi sau păstrat la frigider pentru o zi suplimentară dacă nu sunteți pregătit pentru el. Când sunteți gata, făinați suprafața de lucru cu generozitate și pregătiți mai multă făină. Întoarceți aluatul pe suprafața de lucru, presărați niște făină suplimentară deasupra și formați-l într-un pătrat dur. Lucrând rapid, rulați aluatul până la un pătrat de aproximativ 16 inci. Pentru că este atât de umed, ar trebui să se rostogolească ușor, dar ar putea fi puțin lipicios.
Adăugați făină după cum este necesar deasupra și dedesubt pentru a nu se lipi. Îndoiți aluatul în treimi, ca o literă.
Apoi pliați-l din nou în treimi, pentru a face un pătrat. Faceți același roll-and-fold încă de două ori. Pe măsură ce lucrați, păstrați suprafața de lucru ușor făinată, doar pentru a nu se lipi. Deoarece aluatul este atât de moale, ar trebui să puteți face acest lucru suficient de repede încât untul să nu devină prea moale și moale. Dacă întârziați și untul se înmoaie, puneți-l la frigider și continuați odată ce untul s-a întărit din nou. După ultima pliere, aplatizați-o puțin, apoi puneți-o într-o pungă de plastic și puneți-o în frigider timp de cel puțin o oră sau până la trei zile.
Când sunteți gata să faceți croissantele, Preîncălziți cuptorul la 400 de grade și tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament. Aluatul va fi crescut în timp ce este refrigerat.
Tăiați aluatul în sferturi.
Rulați primul trimestru într-un pătrat de aproximativ 6 inci.
Tăiați pătratul în sferturi în diagonală.
Luați unul dintre triunghiurile dvs. dreptunghiulare de aluat și rulați-l sau întindeți-l într-o pană în formă de plăcintă de cel puțin șapte centimetri lungime. Îl puteți face mai lung dacă aluatul este suficient de gros pentru a-l permite, dar cel puțin șapte centimetri vă vor oferi suficientă lungime pentru a avea împachetări atractive.
Începând de la capătul larg, rotiți aluatul spre punct.
Așezați croissantele finite pe foaia de copt pregătită cu vârful dedesubt. Ondulați aluatul într-o formă de semilună.
Acoperiți-le cu folie de plastic și lăsați-le deoparte timp de 30 de minute. Nu se vor ridica deloc, dar ar trebui să se simtă pufosi în loc să fie fermi.
Periați croissantele cu o spălare de ou, dacă doriți, sau lăsați-le simple.
Coaceți la 400 de grade timp de 20 de minute, până se rumenesc.
Scoateți-l într-un raft pentru a se răci.
Variație: pentru cornurile de ciocolată, urmați rețeta originală deși Pasul 6, Apoi rulați sfertul de aluat într-un dreptunghi de aproximativ 10 x 6 inci.
Tăiați-l în benzi de aproximativ 2 1/2 inci lățime x 6 inci lungime.
Puneți ciocolata preferată la un capăt și rulați-o. Funcționează cel mai bine pentru a vă asigura că aluatul este doar puțin mai lat decât ciocolata și pliați-l pentru a închide ciocolata atunci când începeți să rulați, astfel încât să nu se scurgă în timpul coacerii.
Așezați rulourile cu cusătura în jos pe tigaie și lăsați-le să se ridice și să se coacă ca în rețeta originală.