Coacerea pâinii: boabele antice ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 29 de cenți pe porție. O porție conține 233 calorii, 8g de proteine, și 3G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Un amestec de ulei de măsline, făină de cereale antice, gluten vital de grâu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Pâine Cu Cereale Antice, Salată simplă de roșii cu pesmet proaspăt / Udi ' s Ancient Grains, și Salată De Cereale Antice.
Instrucțiuni
1
Combinați făina, glutenul, apa, drojdia și zahărul în vasul standului dvs. amestecat. Frământați cu cârligul de aluat până când aveți un aluat elastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Suc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați sarea și uleiul de măsline și continuați să frământați până când ambele sunt complet încorporate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Formați aluatul într-o bilă, stropiți cu ulei de măsline suplimentar și readuceți aluatul în castron. Acoperiți vasul cu folie de plastic și lăsați - l deoparte până la dublarea dimensiunii-aproximativ o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade și presărați făină de porumb pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Presărați puțină făină pe suprafața de lucru și scoateți aluatul. Frământați aluatul scurt, apoi formați-l într-o bilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
6
Așezați-l, cu cusătura în jos, pe foaia de copt pregătită. Se acoperă cu folie de plastic și se lasă deoparte până la dublarea dimensiunii - aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
7
Tăiați pâinea după dorință, apoi coaceți până se rumenesc frumos, aproximativ 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Scoateți pâinea într-un suport pentru a se răci complet înainte de a o felia.