Coacerea Pastelor Mexicane

Coacerea Pastelor Mexicane
Reteta Mexican Paste coace ar putea satisface pofta Mexican în aproximativ 1 oră. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 161G de proteine, 67g de grăsime, și un total de 2529 calorii. Pentru $10.72 pe portie, veți obține un curs principal care servește 1. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de brânză mexicană, vechea salsa el 'n chunky, carnea de vită măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până salsa ai putea urma acest curs principal cu Salsa De Căpșuni Pentru Desert ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este spectaculos. Încercați Coacerea Pastelor Mexicane, Coacerea Pastelor Mexicane, și Mexican Paste Legume Coace pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.ungeți caserola de 4 litri.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Gatiti carnea de vita in tigaie antiaderenta de 10 inci la foc mediu 5 minute, amestecand ocazional, pana se rumeneste; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Gatiti si scurgeti pastele in cuptorul olandez de 4 litri conform indicatiilor de pe pachet. Întoarceți pastele la cuptorul olandez. Se amestecă carnea de vită, porumbul, salsa și fasolea. Puneți jumătate din amestecul de paste în caserolă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
140 G Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe140 G Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Dientes De AjoDientes De Ajo
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
4
Se presară cu 2/3 cană de brânză. Puneți amestecul de paste rămas în caserolă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
5
Așezați felii de roșii deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse
6
Se presară cu brânza rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
7
Acoperiți și coaceți 35 până la 40 de minute sau până când se topește fierbinte și brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții1
Scor De Sănătate97
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista