Coacerea Pastelor Mexicane
Reteta Mexican Paste coace ar putea satisface pofta Mexican în aproximativ 1 oră. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 161G de proteine, 67g de grăsime, și un total de 2529 calorii. Pentru $10.72 pe portie, veți obține un curs principal care servește 1. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de brânză mexicană, vechea salsa el 'n chunky, carnea de vită măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până salsa ai putea urma acest curs principal cu Salsa De Căpșuni Pentru Desert ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este spectaculos. Încercați Coacerea Pastelor Mexicane, Coacerea Pastelor Mexicane, și Mexican Paste Legume Coace pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.ungeți caserola de 4 litri.
Gatiti carnea de vita in tigaie antiaderenta de 10 inci la foc mediu 5 minute, amestecand ocazional, pana se rumeneste; scurgere.
Gatiti si scurgeti pastele in cuptorul olandez de 4 litri conform indicatiilor de pe pachet. Întoarceți pastele la cuptorul olandez. Se amestecă carnea de vită, porumbul, salsa și fasolea. Puneți jumătate din amestecul de paste în caserolă.
Se presară cu 2/3 cană de brânză. Puneți amestecul de paste rămas în caserolă.
Așezați felii de roșii deasupra.
Se presară cu brânza rămasă.
Acoperiți și coaceți 35 până la 40 de minute sau până când se topește fierbinte și brânza.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Francis Ford Coppolan Oregon Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
![Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir]()
Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir
Crescut într-o denumire care experimentează veri răcoroase și ierni blânde, acest Pinot Noir oferă un contrast interesant cu îmbutelierea Coppola din California, exprimând o structură de tanin mai delicată și o aciditate mai mare, ceea ce îl face elegant și bine proporționat. Acest vin reflectă esența denumirii și aromelor care fac Oregon Pinot Noir atât de dorit.Ușor și elegant, Palatul prezintă o calitate proaspăt culesăcalitate, aciditate plină de viață și dulceață de stejar bine echilibrată.Acest vintage este fruct înainte cu o textură suplă satinată și taninuri coapte. Datorită selecției atente a butoiului, notede migdale la grătar și pâine prăjită sunt integrate frumos în matricea aromelor.