Coacerea cu Dorie: Gourmandise
Coacerea cu Dorie: Gourmandise ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 482 calorii, 6g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $3.31 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați ananasul, coaja de tei, zahărul de cofetărie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Încercați Coacerea cu Dorie: budinci mici de pâine, Coacerea Cu Dorie: Cupole De Nucă De Cocos, și Coacerea cu Dorie: prăjitură cu prune pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cojiți ananasul și tăiați 6 felii în cruce, miez și toate (salvați restul de ananas, îl veți folosi); în mod ideal, feliile ar trebui să aibă o grosime mai mică de 1/8 inch. (Dacă aveți un feliator de carne, veți găsi că este perfect pentru a obține o felie foarte subțire de fructe.)
Tăiați miezul din fiecare felie (acest lucru se face cu ușurință cu un mic tăietor de biscuiți sau biscuiți) și așezați feliile pe o grosime triplă de prosoape de hârtie. Acoperiți cu trei straturi de prosoape de hârtie și lăsați ananasul să se scurgă timp de o oră sau două.
Preîncălziți cuptorul la 200 F. praf o foaie de copt antiaderentă cu un strat ușor de zahăr de cofetărie; aveți la îndemână o altă foaie de copt.
Așezați rondele de ananas pe foaia de copt prăfuită cu zahărul cofetarului, acoperiți cu cealaltă foaie de copt (va servi ca greutate) și coaceți aproximativ 1 oră, cu ușa cuptorului ținută ușor întredeschisă cu o lingură de lemn, până când ananasul este uscat. Se răcește pe un raft și apoi se păstrează într-un recipient etanș. (Ananasul poate fi făcut cu câteva zile înainte și păstrat într-o cutie la temperatura camerei, ferit de umiditate. Aceeași tehnică funcționează pentru portocale, lămâi, mere și pere.)
Pentru Tapioca: aduceți laptele, zahărul și coaja de portocală la fiert într-o cratiță cu fundul greu de 2 litri. Amestecând constant, adăugați tapioca într-un flux lent și constant. Reduceți căldura la cea mai mică setare și gătiți amestecul, amestecând frecvent, timp de 20 până la 25 de minute, sau până când tapioca este moale și cea mai mare parte a lichidului a fost absorbită
Adăugați smântâna fiartă și laptele de cocos și, amestecând continuu, gătiți la foc mic timp de 3 minute. Întoarceți tapioca într-un castron, apăsați o bucată de folie de plastic pe suprafața sa și răciți la temperatura camerei. Când este rece, înfășurați tapioca etanș și dați-o la frigider până se răcește bine, aproximativ 2 ore. (Tapioca poate fi refrigerată până la două zile.)
Pentru ananas proaspăt: Sferturiți ananasul de sus în jos și tăiați miezul.
Tăiați fiecare sfert pe lungime în sulițe subțiri, apoi tăiați aceste bucăți lungi transversal în sulițe de mărimea mușcăturii. Ștergeți ananasul fără exces de umiditate cu prosoape de hârtie și puneți bucățile într-un castron.
Adăugați marmelada și coaja și aruncați până când amestecul este bine amestecat. Acoperiți și răciți cel puțin 1 oră sau cât o zi.