Nevoie de o garnitură fără gluten, integrală 30 și vegană? Coacerea mixtă de legume ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 163 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână ceapă, ardei gras, dovlecei și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este spectaculos. Încercați Cheesy Amestecat Legume Coace, Supă Mixtă De Legume, și Piroshki De Legume Mixte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 204°. pulverizați fundul vasului de copt de 13x9 inci (3 litri) cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
2
Așezați cartofii, ceapa și morcovii în vasul de copt; aruncați cu jumătate din fiecare ulei, usturoi, cimbru, tarhon, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Cartofi
Tarhon
Morcov
Usturoi
Ceapă
Cimbru
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
3
Coaceți 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Între timp, într-un castron mediu, aruncați ardeiul gras și dovlecelul cu uleiul rămas și condimentele. Se amestecă în amestec în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Condimente
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Bol
5
Coaceți cu 30 până la 35 de minute mai mult sau până când legumele sunt fragede; amestecând la jumătatea timpului de coacere.