Coacere de măduvă umplută
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați să coaceți măduvă umplută. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 252 calorii. Pentru $1.91 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 262 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Un amestec de ulei de măsline, parmezan, ierburi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Măduvă umplute spaniolă, Măduvă și orez, și Zdrobit curried marrow.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și gătiți ceapa, usturoiul și 2 lingurițe de ierburi timp de 3 minute până când începeți să se înmoaie.
Adăugați curcanul și rumeniți peste tot, apoi răsturnați roșiile și gătiți încă 5 minute.
Scoateți mijlocul măduvei și aruncați-l (sau prăjiți-l, apoi înghețați-l pentru altă dată, încercați-l piure cu cartofi). Aranjați feliile într-un vas de copt. Puneți carnea tocată în mijlocul fiecărei felii de măduvă, apoi lingurați restul deasupra. Acoperiți cu folie și coaceți timp de 30 de minute.
Între timp, amestecați ierburile rămase cu pesmetul și parmezanul.
Scoateți măduva din cuptor, descoperiți și presărați peste firimituri. Reveniți la cuptor pentru încă 10 minute până când firimiturile sunt aurii și crocante și măduva este fragedă.