Coace de roșii cu două fasole

Coace de roșii cu două fasole
Coacerea cu două fasole de roșii durează aproximativ 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 16. Pentru 70 de cenți per porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 158 de calorii, 5 g de proteine și 9 g de grăsimi. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și luați oregano, ciuperci, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează bine ca aperitiv. Vă este adus de Taste of Home. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un punctaj de 24%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt Salata de fasole verde, fasole galbenă și roșii cu vinaigretă albă balsamică, salată de fasole verde și roșii cu sos de roșii prăjite și salată de roșii cherry, fasole verde și fasole ceară cu pesmet din „Kitchen Garden Cookbook”. .

Instrucțiuni

1
Puneți fasolea într-o cratiță mare și acoperiți cu apă; aduce la fierbere. Gatiti, neacoperit, timp de 8-10 minute sau pana devine crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Kilograme De Fasole De Ceară Proaspătă, Tăiată în Bucăți De 2 Inci1-1/2 Kilograme De Fasole De Ceară Proaspătă, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Fasole De Ceară Proaspătă, Tăiată în Bucăți De 2 InciFasole De Ceară Proaspătă, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Scurgere; se adauga rosiile si se lasa deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
3
Într-o tigaie mare, căliți ciupercile și ceapa în 4 linguri de unt până devin crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Adăugați 1 linguriță de usturoi, 1 linguriță de busuioc, 1 linguriță de oregano și sare; gătiți încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
5
Adăugați la amestecul de fasole; arunca pentru a acoperi. Turnați într-un 3-qt uns. vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
6
Topiți untul rămas; se amestecă cu pesmet, brânză și usturoiul rămas, busuioc și oregano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
7
Se presara peste amestecul de fasole.
8
Acoperiți și coaceți la 400° timp de 20 de minute. Descoperi; Coaceți încă 15 minute sau până când se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și spumosul rosé sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Bollinger Brut Special Cuvee cu un rating de 4,2 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
Bollinger Brut Special Cuvee
Bollinger Brut Special Cuvee
O culoare aurie, distinctivă a soiurilor de struguri negri. Bule foarte fine. La nas, are o complexitate aromatica frumoasa, fructe coapte si arome condimentate, cu note de mere prajite, compot de mere si piersici. În gust, există o combinație subtilă de structură, lungime și vivacitate. Bulele sunt ca catifea. Arome de pere, brioșă și arome picante, note de nucă proaspătă. Se potrivesc cu toate peștele, în special sushi și sashimi, crustacee precum creveți, creveți, raci și homar la grătar, carne de pasăre și carne albă, caju, parmezan sau prosciutto.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții16
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista