Coace de porumb și broccoli

Coace de porumb și broccoli
Corn 'n' Broccoli Bake ar putea fi doar garnitura pe care o cauți. Această rețetă servește 6 și costă 51 de cenți per porție. O porție conține 141 de calorii, 4 g de proteine și 5 g de grăsimi. Vă este adus de Taste of Home. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute. Dacă aveți la îndemână ou, unt, sare și alte câteva ingrediente, le puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 32%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Corn & Broccoli Bake, Broccoli Corn Bake și Corn State Broccoli Bake.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați porumbul, broccoli, 1/4 cană de sare, oul, ceapa și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Sare Zdrobită, împărțită1/2 Cană De Sare Zdrobită, împărțită
Crackers De SareCrackers De Sare
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Puneți într-un 1-1/2-qt uns. vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
3
Combinați untul și restul de sare; se presara deasupra. Acoperiți și coaceți la 350° timp de 45 de minute sau până când un termometru arată 160°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crackers De SareCrackers De Sare
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista