Budinca de orez cu sos de cidru-rubarbă
Budinca de orez cu sos de cidru-rubarbă necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 267 calorii. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Un amestec de lapte, zahăr, lapte degresat evaporat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Budinca De Orez Cu Rubarbă, Budinca de orez cu rubarbă braconată, și Gatiti cartea: Budinca de paine cu rubarba cu sos de whisky.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Puneți 1/2 cană de orez în fiecare ramekins de 4 (4 uncii) acoperite cu spray de gătit.
Combinați zahărul și crema de brânză într-un castron mediu; bateți la viteza medie a mixerului până se omogenizează.
Adăugați lapte, vanilie, sare și ou; bate bine. Împărțiți amestecul uniform între ramekinele preparate.
Așezați ramekins într-un vas de copt de 13 x 9 inci; adăugați apă fierbinte în vas la o adâncime de 1 inch.
Coaceți la 350 timp de 40 de minute sau până când este setat.
Scoateți ramekinele din vas.
Stropiți fiecare cu 1 lingură de sos.