Coace cu șuncă și varză de Bruxelles
Coacerea cu șuncă și varză de Bruxelles ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru garnituri. O porție conține 103 calorii, 7 g de proteine și 5 g de grăsimi. Pentru 1,25 USD per porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 42 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă de la Allrecipes necesită brânză asiago, pesmet, șuncă și parmezan. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 91%, ceea ce este minunat. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Twist and Sprout: Brussels Sprout and Bacon Pizza, Brussels Sprout Salad și Brussels Sprout Gratin.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Amestecați varza de Bruxelles, șunca, ciupercile, ceapa verde, parmezanul, brânza Asiago și varza murată într-un castron mare până se combină.
Adăugați uleiul de măsline, sucul de lămâie, usturoiul, busuiocul și piperul; se amestecă până se îmbracă.
Turnați acest amestec într-o tavă de copt de 2 litri și presărați cu pesmet.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când varza de Bruxelles sunt fragede, aproximativ 45 de minute.