Coace cu șuncă și varză de Bruxelles

Coace cu șuncă și varză de Bruxelles
Coacerea cu șuncă și varză de Bruxelles ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru garnituri. O porție conține 103 calorii, 7 g de proteine și 5 g de grăsimi. Pentru 1,25 USD per porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 42 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă de la Allrecipes necesită brânză asiago, pesmet, șuncă și parmezan. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 91%, ceea ce este minunat. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Twist and Sprout: Brussels Sprout and Bacon Pizza, Brussels Sprout Salad și Brussels Sprout Gratin.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură Pesmet în Stil Italian1 Lingură Pesmet în Stil Italian
2
Amestecați varza de Bruxelles, șunca, ciupercile, ceapa verde, parmezanul, brânza Asiago și varza murată într-un castron mare până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
Brânză AsiagoBrânză Asiago
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Varza Murata, Bine Scursa Si TocataVarza Murata, Bine Scursa Si Tocata
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Adăugați uleiul de măsline, sucul de lămâie, usturoiul, busuiocul și piperul; se amestecă până se îmbracă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
4
Turnați acest amestec într-o tavă de copt de 2 litri și presărați cu pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când varza de Bruxelles sunt fragede, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate46
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista