Clătită Daneză La Cuptor (Aeggekage)

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați clătita Daneză la cuptor (Aeggekage). O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 197 calorii. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de lapte, unt, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 21%, ceea ce este destul de rău. Încercați Bile De Clătite Daneze, Bile De Clătite Daneze (Aebleskiver), și Flaeskeaeggekage (Daneză Bacon & Ou Clătită / Omletă) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună ouăle, laptele, zahărul și sarea până se omogenizează.
Se amestecă făina până se încorporează, apoi se lasă amestecul deoparte și se lasă să stea 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 500 de grade F (260 de grade C).
Așezați untul într-un vas de copt din sticlă de 9x13 inch și puneți-l în cuptorul preîncălzit până se topește, apoi periați-l pe tot interiorul vasului fierbinte.
Se toarnă aluatul în vasul de copt fierbinte și se coace în cuptorul preîncălzit timp de 15 minute.
Se presară cu suc de lămâie, se acoperă cu fructe de pădure și se pudrează cu zahăr de cofetărie; serviți imediat cu frișcă.