Clătite vegane de ciocolată germană cu sirop de arțar de nucă de cocos

Clatite vegane de ciocolata germana cu sirop de artar de nuca de cocos este un fără lactate mâncare de dimineață. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 331 calorii. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 720 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați pudră de cacao, bucăți de pecan, nucă de cocos și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este excelent. Încercați Clătite de dovleac cu sirop de arțar Pecan cu unt, Clătite cu lapte de cocos cu sirop de arțar-Lime, și Silver Dollar Buttermilk-clătite Pecan cu unt de melasă Bourbon și sirop de arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la warm.In un castron mediu, amestecați împreună făina, zahărul, pudra de cacao, praful de copt și bicarbonatul de sodiu.Faceți o fântână în centru și turnați lapte de soia și extracte de vanilie și migdale.
Bateți doar până se combină; câteva bulgări sunt bine. Se amestecă nuca de cocos și nucile pecan pentru a se distribui uniform.Pulverizați o tigaie mare din fontă bine condimentată cu spray de gătit antiaderent și încălziți la mediu-mare până la sfârâit.Gatiti 3 pana la 4 clatite la un moment dat folosind o cantitate mica de 1/4 cana de aluat timp de 2 pana la 3 minute pe prima parte.Întoarceți și gătiți încă câteva minute sau până când ați terminat până la capăt.Păstrați cald în cuptor în timp ce repetați cu restul batter.In o cratiță de 1 litru la foc mediu-mare, fierbeți siropul timp de câteva minute sau până când se îngroașă ușor și se reduce.Reduceți căldura dacă este necesar pentru a nu fierbe.Se amestecă cremă de nucă de cocos, bucăți de nucă de cocos și pecan și se încălzește fără a lăsa să fiarbă.
Serviți imediat cu lingură peste clătitele germane de ciocolată.