Clătite Vegane Cu Granola
Clătitele vegane cu Granola ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 1. O porție conține 1341 calorii, 20g de proteine, și 29G de grăsime. Pentru $13.16 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână fructe, granola preferată, margarină fără lactate și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. 307 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este excelent. Încercați Clătite Granola, Clătite Granola, și Clătite De Granola Cu Căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulverizați fundul unei tigaie mari din fontă cu spray de gătit antiaderent și încălziți la mediu spre mediu-înalt.Între timp, amestecați împreună făina, zahărul, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea de mare și laptele de soia.Topiți lingurița de unt în tigaie și rotiți-o pentru a acoperi.Faceți două clătite folosind jumătate din aluat pentru fiecare, răspândind doar ușor până la o formă perfectă, dacă doriți.Gatiti cateva minute sau pana cand exista doar un pic de aluat lipicios deasupra, dar clatitele sunt in mare parte facute, deoarece doriti ca granola sa adere la partea de sus atunci cand le intoarceti, dar nu doriti ca granola sa arda cand gatiti partea de sus.
Presărați fiecare clătită cu 1 lingură de granola, apăsați-o ușor în aluatul umed cu o mână aplatizată, răsturnați și gătiți încă 30 de secunde până la un minut sau până când ați terminat, evitând arderea granolei.
Scoateți clătitele pe farfurie, cu granola în sus.
Întindeți o clătită cu smântână vegană, acoperiți cu a doua clătită, stropiți cu sirop de arțar și garnisiți cu fructe.