Clătite sărate de hrișcă cu șuncă și sos de dimineață

Clătite sărate de hrișcă cu șuncă și sos de dimineață
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați clătite sărate de hrișcă cu șuncă și sos de dimineață. Pentru $3.01 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 276 calorii, 16g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți lapte, ou, șalotă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Croque-Madame, sos Mornay (sandviș cu șuncă și brânză la grătar cu ou prăjit și sos Mornay), Crepe De Conopidă Mornay, și Clătite De Hrișcă.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti clătite, cântăriți sau lingurați ușor 3 uncii (aproximativ 2/3 cană) făină universală în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
CrepeCrepe
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
2
Combinați făina universală, 1 cană de lapte, făina de hrișcă, sarea și oul într-un castron mediu, amestecând cu un tel până se omogenizează. Acoperiți și lăsați să stea la temperatura camerei 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Făină De HrișcăFăină De Hrișcă
LapteLapte
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Încălziți o tigaie creponată de 9 inci sau o tigaie antiaderentă la foc mediu. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se toarnă aproximativ 1/4 cană de aluat în centrul tigaiei; înclinați rapid tigaia în toate direcțiile, astfel încât aluatul acoperă tigaia cu o peliculă subțire. Gatiti aproximativ 1 minut. Ridicați cu atenție marginea crepului cu o spatulă pentru a testa coacerea. Întoarceți creponul când poate fi scuturat din tigaie și partea inferioară este ușor rumenită; gatiti 30 de secunde.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
TigaieTigaie
5
Puneți crep pe un prosop; rece. Repetați procedura de cinci ori cu aluatul rămas. Stivați crepele între straturi unice de hârtie de ceară sau prosoape de hârtie pentru a preveni lipirea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrepeCrepe
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
6
Preîncălziți cuptorul la 30
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Pentru a pregăti umplutura, încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați șuncă și usturoi în tigaie; gatiti 3 minute sau pana cand usturoiul este fraged si sunca se rumeneste usor, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Adăugați ciuperci; reduceți căldura la mediu-scăzut. Acoperiți și gătiți 10 minute sau până când ciupercile încep să se înmoaie, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
10
Adăugați bulion, pătrunjel și piper; gatiti, neacoperit, 10 minute sau pana cand lichidul se evapora si ciupercile sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
PătrunjelPătrunjel
PiperPiper
BulionBulion
11
Se ia de pe foc.
12
Puneți 1/3 cană de amestec de șuncă în centrul fiecărei crepe. Completați fiecare porție cu 1 lingură de brânză; pliați părțile laterale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
șuncășuncă
13
Așezați crepele umplute într-un vas de copt de 11 x 7 inch. Acoperiți cu folie; coaceți la 300 timp de 20 de minute sau până când se încălzește bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrepeCrepe
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
14
Pentru a pregăti sosul, topiți untul într-o cratiță medie la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
15
Adăugați șalotă; gatiti 5 minute sau pana se inmoaie, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
16
Presărați 1 lingură de făină universală în tigaie; gatiti 2 minute, amestecand continuu. Adăugați încet 1 1/2 căni de lapte, amestecând continuu cu un tel până se omogenizează; se aduce la foc mic la foc mediu. Reduceți căldura și fierbeți 10 minute sau până când sosul se îngroașă, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SosSos
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
TigaieTigaie
17
Se ia de pe foc. Se strecoară sosul printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron; aruncați solidele. Clătiți și uscați tigaia; se pune la foc mic și se întoarce sosul strecurat în tigaie. Se amestecă 1/2 cană de brânză și ingredientele rămase; se amestecă până se topește brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
TigaieTigaie
18
Serviți sosul cu clătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrepeCrepe
SosSos
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
Revista