Clătite sănătoase cu dovlecel

Clătite sănătoase cu dovlecel
Clătitele sănătoase cu dovlecel ar putea fi doar aperitivul pe care îl căutați. Pentru 62 de cenți per porție , această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine , 6 g de grăsimi și un total de 91 de calorii . Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute . Vă este adus de Taste of Home. Dacă aveți la îndemână ou, cățel de usturoi, ceapă verde și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană . În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de spectaculos de 36% . Încercați clătite sănătoase: clătite vegane cu banane , cupe cu fulgi de ovăz cu dovlecei cu banane + 5 dovlecei sănătoși și cupe cu fulgi de ovăz cu dovlecei cu banane + 5 dovlecei sănătoși pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o sită sau o strecurătoare, scurgeți dovlecelul, strângând pentru a îndepărta excesul de lichid. Se usucă. Într-un castron mic, combinați dovlecelul, pesmetul, ceapa, oul, pătrunjelul, mărarul, usturoiul și brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă Fierte Tari Decojite, Feliate și Tăiate CubulețeOuă Fierte Tari Decojite, Feliate și Tăiate Cubulețe
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Blocați Brânza Colby, Tăiată CubulețeBlocați Brânza Colby, Tăiată Cubulețe
Lichid De Gătit Fasole GarbanzoLichid De Gătit Fasole Garbanzo
Cartofi Roșii Cu Coajă, Tăiați în SferturiCartofi Roșii Cu Coajă, Tăiați în Sferturi
MărarMărar
1/2 Kilograme Felii, Piept De Curcan Taiat Gros Sau Rotisor, Tocat1/2 Kilograme Felii, Piept De Curcan Taiat Gros Sau Rotisor, Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Lămâie și Mentă Proaspătă, OpționalLămâie și Mentă Proaspătă, Opțional
2
Încinge 1-1/2 lingurițe de ulei într-o tigaie mare antiaderență la foc mediu-mic. Aruncați aluatul punând linguri în ulei; apăsați ușor pentru a aplatiza. Se prăjește în loturi până se rumenește pe ambele părți, folosind uleiul rămas după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smantana Sau Smantana MexicanaSmantana Sau Smantana Mexicana
Echipamente pe care le vei folosi
1 Chile Poblano, Prăjit, Decojit și Tăiat Cubulețe1 Chile Poblano, Prăjit, Decojit și Tăiat Cubulețe
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Revista