Clătite mărunțite de morcov-ghimbir cu sos asiatic
Clătitele mărunțite de morcov-ghimbir cu sos asiatic de scufundare ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 158 calorii. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă 73 de cenți pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ulei de canolan, ghimbir, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Încercați Clătite de Scallion cu sos de scufundare cu ghimbir, Rulouri de primăvară cu sos de scufundare cu morcov-ghimbir, și Rulouri de primăvară cu sos de scufundare cu morcov-ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti clătite, combinați primele 4 ingrediente într-un castron mare.
Combinați înlocuitorul de ouă, făina de cracker și sarea într-un castron mic.
Adăugați amestecul de ouă în amestecul de morcovi; se amestecă pentru a se amesteca.
Încălziți 1 1/2 lingurițe de ulei într-o tavă antiaderentă sau o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mic. Folosind aproximativ 1/4 cană de aluat pe clătită, lingurați 4 clătite pe tigaia fierbinte, răspândind fiecare la un diametru de 4 inci. Gatiti 4 minute pe fiecare parte sau pana cand fundul este usor rumenit si fiert.
Transferați pe o farfurie; păstrați cald.
Încălziți restul de 1 1/2 lingurițe de ulei în tigaie; repetați procedura cu aluatul rămas.
Transferați pe o farfurie; păstrați cald.
Garnisiți cu fâșii de ceapă verde, dacă doriți.
Pentru a pregăti sosul de scufundare, combinați sosul de soia și ingredientele rămase într-un castron mic și amestecați cu un tel.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asiaticul poate fi asociat cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca eseul Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 9 dolari pe sticlă.
![Eseu Chenin Blanc]()
Eseu Chenin Blanc
Eseul Chenin Blanc este un amestec alb cu corp mediu realizat din soiul alb din Africa de Sud, Chenin Blanc. Chenin Blanc oferă vinurilor salata de fructe, aromele de guava și pepene galben și o aciditate răcoritoare. Unele Sur se află pe mai puțin timp de câteva luni adaugă la complexitatea și corpul. O notă de Viognier aromat completează structura fructelor cu câteva indicii florale. Vinul este perfect singur ca aperitiv pe verandă într-o zi fierbinte de vară. Chenin Blanc se împerechează bine cu o gamă largă de alimente, în special sushi, stridii, curry Asiatic, mâncăruri dulci și acrișoare și salate de vară.Amestec: 87% Chenin Blanc, 13% Viognier