Reteta Indian spanac-și-năut blinele este gata în aproximativ 35 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. Această rețetă servește 24. O porție conține 211 calorii, 2G de proteine, și 15g de grăsime. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. Funcționează bine ca o farfurie ieftină. Mergeți la magazin și ridicați spanacul, năutul, făina de năut și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este extraordinar. Încercați blinele de năut | cum se fac blinele de năut / Chana vadas, Clasa De Gătit Indiană + Curry De Spanac De Năut, și blinele de spanac | cum se fac blinele de spanac / Palak pakoras pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți făina de naut, amidonul de porumb, praful de copt, semințele de chimen, cayenne și 3/4 linguriță de sare într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Năut
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Adăugați 2/3 cană de apă și bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
3
Adăugați ceapa, năutul, spanacul și ghimbirul în aluat și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
Amestec Tricolor De Slaw De Cole
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4
Încălziți 2 inci de ulei vegetal într-o oală adâncă cu fund greu până când un termometru cu prăjit adânc înregistrează 325 de grade. Lucrând în loturi, aruncați linguri de aluat în ulei (nu aglomerați tigaia). Gatiti pana cand este usor auriu, aproximativ 2 minute, rotind dupa cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
5
Transferați cu o lingură pliată pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie. Se răcește ușor, apoi apăsați ușor fiecare fritter într-un disc mic, aproximativ 1/3 inch grosime.
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
6
Întoarceți prăjiturile în uleiul fierbinte și prăjiți până se rumenesc și se rumenesc, încă aproximativ 1 minut. Se condimentează cu sare și se servește cu chutney.
Asia funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Quintan Essentia Chenin Blanc cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 35 de dolari pe sticlă.