Clătite din făină de porumb cu unt de arțar-fructe

Clătite din făină de porumb cu unt de arțar-fructe
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați clătitele din făină de porumb cu unt de fructe de arțar. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 129 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 64 de cenți pe porție. Un amestec de înlocuitor de ou, bicarbonat de sodiu, lapte degresat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 19 minute. Cu o lingură scorul de 29%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Încercați Clătite din făină de porumb cu unt de arțar-afine, Clătite Din Făină De Porumb Cu Afine Cu Unt De Arțar Portocaliu, și Clătite Prăjite Din Făină De Porumb + Sirop De Arțar Cu Unt De Miere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți Unt De Arțar-Fructe. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De FructeUnt De Fructe
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
2
Combinați făina și următoarele 4 ingrediente într-un castron mediu; faceți o fântână în centrul amestecului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Combinați Zara, înlocuitorul de ou și uleiul; se adaugă în amestecul de făină, amestecând doar până când ingredientele uscate sunt umezite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cești De Smântână Redusă în Grăsimi, împărțiteCești De Smântână Redusă în Grăsimi, împărțite
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
4
Lăsați aluatul să stea 5 minute.
5
Înveliți o tavă antiaderentă cu spray de gătit și preîncălziți la 35
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Pentru fiecare clătită, turnați 1/4 cană de aluat pe tava fierbinte. Gatiti clatite pana cand blaturile sunt acoperite cu bule si marginile arata fierte; întoarceți clătite și gătiți alte părți.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Serviți fiecare clătită cu 1 lingură de unt de fructe de arțar, rezervând untul de fructe rămas pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De FructeUnt De Fructe
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
DificultateNormal
Gata În19 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista