Clătite De Păstârnac
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați clătitele de păstârnac. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 190 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 6. Un amestec de ulei de canolan, arpagic, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Clătite De Păstârnac, Clătite De Cartofi Dulci Cu Păstârnac, și Clătitele de păstârnac de cartofi ale lui Rachael Ray.
Instrucțiuni
Puneți păstârnacul într-o cratiță mare și acoperiți cu apă; adăugați sare. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți căldura; acoperiți și gătiți timp de 15-20 de minute sau până se înmoaie.
Scurgeți și așezați păstârnacul într-un castron mare; piure. Se amestecă ceapa, făina, oul și arpagicul.
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu. Aruncați aluatul cu 1/4 cană în ulei. Se prăjesc în loturi până se rumenesc pe ambele părți, folosind uleiul rămas după cum este necesar.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.