Clătite De Pâine Cu Banane Cu Nucă De Cocos Cu Ciocolată Neagră

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați clătitele de pâine cu banane de nucă de cocos cu ciocolată neagră. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 361 calorii, 3G de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați mix, lapte de cocos, ciocolată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 22%, ceea ce este destul de rău. Încercați Clătite De Pâine Cu Banane Cu Nucă De Cocos Cu Ciocolată Neagră, Clătite de pâine cu banane cu ciocolată integrală de grâu cu glazură de nucă de cocos vanilie, și Ciocolata Neagra Nucă De Cocos Banana Vegan Matzah Brei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Începeți prin a face aluatul de clătite.
Așezați amestecul Bisquick într-un castron mediu; adăugați 1 1/4 căni de lapte de cocos, 3 linguri de miere, uleiul, vanilia și oul.
Se amestecă până se combină, având grijă să nu se amestece prea mult. Se amestecă piureul de banane.
Lăsați aluatul să stea 5 până la 10 minute.
Între timp, faceți sirop de miere de nucă de cocos.
Adăugați 1/3 cană lapte de cocos și 1/3 cană miere în cratița de 1 litru; se încălzește la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți aproximativ 10 minute sau până se îngroașă și siropos. Se amestecă vanilia. Puneți deoparte și păstrați la cald până când este gata de utilizare.
Încălziți tigaia mare sau grătarul la foc mediu. Puneți aluatul în runde și gătiți până se formează bule deasupra, 2 până la 3 minute.
Adăugați bucăți de ciocolată după dorință; întoarceți și gătiți cu 1 până la 2 minute mai mult. Repetați cu aluatul rămas.
Se servește fierbinte cu sirop. Dacă siropul devine prea gros, puneți-l înapoi pe aragaz cu o lingură de lapte de cocos.