Clătite De Cartofi Umplute Încărcate

Clătite De Cartofi Umplute Încărcate
Rețeta încărcată clătite de cartofi umplute ar putea satisface pofta ta evreiască în aproximativ 30 minute. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 14g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 461 calorii. Pentru 83 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal ieftin. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. Mergeți la magazin și ridicați piper cayenne, brânză cheddar, cartofi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până crema de branza ai putea urma acest curs principal cu Pene De Desert Cu Brânză Cremă ca desert. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați biscuiți umpluți cu piure de cartofi încărcați, Biscuiți Umpluți Cu Piure De Cartofi, și Cotlete De Cartofi (Clătite Cu Cartofi Indieni Umplute Cu Carne) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați primele șapte ingrediente. Într-un castron puțin adânc, amestecați pesmetul, praful de usturoi, pudra de ceapă și cayenne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), FeliatăBrânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), Feliată
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
Ceapa Alba Tocata (de La 1 Ceapa Mare Sau 2 Mici)Ceapa Alba Tocata (de La 1 Ceapa Mare Sau 2 Mici)
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Formați 2 lingurițe cremă de brânză într-o bilă. Înfășurați 1/4 cană de amestec de cartofi în jurul cremei de brânză pentru a acoperi complet. Picătură în amestec firimituri. Ușor strat și forma într-un 1/2-in.- Patty gros. Repetați cu restul de brânză cremă și amestec de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
3
Într-o tigaie electrică sau o friteuză cu grăsime adâncă, încălziți uleiul până la 375 inkt. Prăjiți clătitele umplute, câteva la un moment dat, 1-2 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiHanukkah
Revista