Clătite De Cartofi Dulci Cu Ghimbir

Clătite De Cartofi Dulci Cu Ghimbir
Dacă doriți să adăugați mai multe fără lactate și lacto ovo vegetarian rețete în repertoriul dvs., clătitele cu cartofi dulci ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 12 și costă 28 de cenți pe porție. Acest hor d ' oeuvre are 97 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Este un ieftin rețetă pentru fanii mâncării evreiești. Această rețetă de la Taste of Home necesită ulei de canolan, sare, piper și rădăcină de ghimbir. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Este perfect pentru Hanuka. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încearcă Latkes De Cartofi Dulci La Cuptor Și Smântână Gingered, Supă de cartofi dulci Gingered cu Marshmallow și Topper de arahide, și Supă de cartofi dulci cu nucă de cocos prăjită și semințe de dovleac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, combinați primele opt ingrediente; aruncați pentru a amesteca bine. Într-o tigaie antiaderentă acoperită cu spray de gătit, încălziți 1 linguriță de ulei la foc mediu. Aruncați aluatul cu 1/4 căni în tigaie; apăsați ușor pentru a aplatiza. Se prăjesc 3-4 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc. Repetați cu uleiul rămas și aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții12
Scor De Sănătate6
Revista