Orezul Arborio, parmezanul și clătitele cu mazăre verde ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 313 calorii, 14g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de orez arborio, ulei de canolan, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 42%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Budinca De Orez Arborio, Budinca De Orez Arborio, și Budinca De Orez Arborio pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți o cratiță mare la foc mediu. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Tigaie
2
Adăugați ceapa; gatiti 5 minute sau pana se inmoaie, amestecand ocazional.
Adăugați apă și sare; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți focul la minim și gătiți timp de 15 minute. Se amestecă mazărea și brânza rasă; gatiti 2 minute, amestecand continuu. Acoperiți, scoateți-l de pe foc și lăsați să stea 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Apă
Mazăre
Sare
5
Combinați albușurile și oul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Se adaugă amestecul de orez, amestecând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez
7
Încălziți uleiul într-o tavă antiaderentă sau o tigaie mare antiaderentă la foc mediu. Lingură 1/2 cană amestec de orez per clătită pe tigaie fierbinte, răspândind fiecare la un diametru de 4 inci. Gatiti 6 minute pe fiecare parte sau pana cand fundul se rumeneste.