Clătite Cu Lămâie-Ricotta
Clătitele cu lămâie-Ricotta ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 29G de grăsime, și un total de 762 calorii. Pentru $3.96 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați ouă, fructe de pădure, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Încercați Clătite de Ricotta cu lămâie cu caș de lămâie și zmeură proaspătă, Clătite Cu Ricotta Cu Lămâie, și Clătite Cu Ricotta Cu Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tapetați o strecurătoare cu plasă fină cu pânză de brânză;așezat peste un castron mic.
Adăugați ricotta în strecurătoareși lăsați să se scurgă 15 minute; pus deoparte.
Combinați ușor fructe de padure, 1/3 cană de zahăr șisuc de lamaie într-un castron mediu.
Lăsați maceratul, aruncând ocazional, până se dizolvă zahărulși sucurile sunt eliberate, aproximativ 15 minute.
Împingeți ambele făină, praf de copt șisare într-un castron mare. Folosind un mixer electric, bateți albușurile de ou într-un castron mediu până laputrezit. Bateți treptat în 2 linguri de zahăr, bătând până se formează vârfuri.
Bateți gălbenușurile de ou, restul de 2 linguri de zahăr și zestațiun alt castron mediu pentru a amesteca.
Adăugați amestecul de gălbenuș la ingredientele uscate; bateți doar pentru a amesteca.
Adăugați jumătate dinamestec alb de ou; pliați doar pentru a amesteca. Îndoiți înricotta, apoi amestecul de albuș de ou rămas.
Încălziți o plită sau un nonstickskillet mare și greu la foc mediu-mic; periați cu unt topit. Folosind puțină 1/2 cană de aluat pentru fiecare clătită și lucrând în loturi, ladă se împrăștie pe grătar și se gătește până când fundul este maro auriu, marginile sunt uscate și se formează bule deasupra clătitei, aproximativ 1 1/2 minute.Întoarceți clătite și gătiți până se rumenesc șidoar fierte, aproximativ 1 minut.
Transferați clătitele în farfurii.
Serviți cuboabe și sucurile lor.