Burgeri de somon Wasabi cu Edamame-Pesto de coriandru

Burgeri de somon Wasabi cu Edamame-Pesto de coriandru
Reteta de burgeri de somon Wasabi cu Edamame-pesto de coriandru este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără lactate și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 376 calorii. Pentru $2.62 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați chifle de hamburger, roșii, pesto edamame-cilantro și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma albușul de ou, puteți urma acest fel principal cu Tort alb-negru ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Încercați Somon crocant cu orez cu ceai de iasomie și wasabi Edamame, Spaghetti Squash cu Edamame-pesto de coriandru, și Halibut prăjit în tigaie cu Pesto de coriandru Edamame pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați tofu pe mai multe straturi de prosoape de hârtie grele. Acoperiți cu prosoape de hârtie suplimentare; lăsați să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
2
Puneți tofu într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați somon în castron; se pasează cu o furculiță pentru a se sfărâma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adăugați arpagic și următoarele 4 ingrediente (prin albus de ou); se amestecă bine. Împărțiți amestecul în 4 porții egale, modelând fiecare într-o pastă groasă de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
ArpagicArpagic
5
Așezați panko într-un vas puțin adânc; pateuri de dragare în panko.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
6
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați chiftele în tigaie; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Așezați 1 frunză de salată pe fiecare dintre jumătățile inferioare ale chiflelor; acoperiți fiecare porție cu 1 felie de roșii, 1 patty și 1 felie de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De SalatăFrunze De Salată
TomateTomate
CeapăCeapă
RolaRola
9
Întindeți 2 linguri Edamame-Pesto de coriandru peste fiecare porție; deasupra cu jumătăți superioare de chifle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Edamame Congelat (din Păstăi)Edamame Congelat (din Păstăi)
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
RolaRola

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Lapis Luna Chardonnay cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Lapis Luna Chardonnay
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista