Clătite Cu Iaurt Cu Vanilie

Clătite Cu Iaurt Cu Vanilie
Clatite de iaurt de vanilie este un fără gluten, primar și vegetarian mâncare de dimineață. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 108 calorii, 5g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Dacă aveți la îndemână iaurt grecesc cu vanilie, vanilie, amestec original și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Clătite Ricotta cu compot de fructe de iarnă și iaurt cu vanilie, Mini Iaurt De Vanilie Din Grâu Integral Clătite Cu Ciocolată Neagră, și Sponsorizat: clătite Vanillan și ovăz cu smântână de vanilie bătută pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, bateți iaurtul, laptele, vanilia și ouăle cu biciul până se combină bine. Într-un castron mare, puneți amestecul Bisquick.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De CoacereAmestec De Coacere
VanilieVanilie
IaurtIaurt
OuăOuă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Adăugați amestecul de iaurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
IaurtIaurt
3
Se amestecă pentru a combina.
4
Încălziți tigaia sau grătarul la foc mediu-mare (ungeți dacă este necesar). Scoateți puțin mai puțin de 1/4 căni de aluat pe tigaia încălzită; gătiți până când bulele încep să se formeze pe suprafața clătitelor, marginile devin uscate, iar fundul devine maro auriu. Întoarceți și gătiți pe cealaltă parte până se rumenesc. Repetați cu aluatul rămas.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se servește cald cu unt și sirop de arțar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De ArțarSirop De Arțar
UntUnt

Echipamente

DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista