Clătite Cu Cârnați
Clătitele cu cârnați necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această masă de dimineață are 302 calorii, 14g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână unt de mere, făină, cârnați de curcan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Clătite Cu Cârnați, Clătite cu cârnați-pe-bastoane, și Clătite Cu Cârnați De Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 1 linguriță de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați ceapa; gatiti 5 minute sau pana se inmoaie, amestecand frecvent.
Scoateți carcasa din cârnați.
Adăugați cârnați în tigaie; gatiti pana se rumeneste, amestecand pana se marunteste fin.
Scoateți amestecul de cârnați din tigaie; pune deoparte.
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate și nivelați cu un cuțit.
Combinați făina și următoarele 4 ingrediente (făină prin cimbru) într-un castron mare.
Combinați 2 lingurițe de ulei, zară, unt de mere și ouă și adăugați la amestecul de făină, amestecând până se omogenizează. Se amestecă amestecul de cârnați.
Puneți aproximativ 1/4 cană de aluat pe o plită antiaderentă fierbinte sau o tigaie mare antiaderentă. Întoarceți clătitele când blaturile sunt acoperite cu bule și marginile arată fierte.