Clătite Cu Afine Și Banane

Clătite Cu Afine Și Banane
Clatite de afine-banane necesita in jur 35 minute de la început până la sfârșit. Această masă de dimineață are 109 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime per portie. Această rețetă servește 35 și costă 32 de cenți pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână sare, bicarbonat de sodiu, banane și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 11%, care nu este atât de super. Încercați Clătite Cu Afine Și Banane, Clătite Cu Afine Cu Banane, și Clătite Cu Banane Și Afine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, amestecați făina cu praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea. Într-un castron mediu, bateți ouăle cu laptele de unt. Amestecați rapid amestecul de făină, apoi amestecați untul topit și afinele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
AfineAfine
Lapte BătutLapte Bătut
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Încălziți o tavă sau o tigaie mare antiaderentă la foc moderat scăzut și pulverizați cu spray de gătit antiaderent. Puneți 1/4 cană de aluat pe clătită pe tavă, lăsând loc pentru ca clătitele să se răspândească. Așezați ușor o felie de banană în centrul fiecărei clătite și gătiți până când apar bule pe suprafață, 3 până la 4 minute. Întoarceți clătitele și gătiți până se rumenesc pe a doua parte, cu 2 până la 3 minute mai mult. Îndepărtați Generos clătitele de afine-banane cu zahăr de cofetari și serviți cu sirop de arțar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Spray De GătitSpray De Gătit
Sirop De ArțarSirop De Arțar
AfineAfine
BananeBanane
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
PolonicPolonic
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții35
Scor De Sănătate0
Revista