Clătite Chinezești Rapide
Clătitele chinezești rapide ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție conține 72 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime. Un amestec de arpagic, ou, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de remarcabil scor spoonacular de 31%. Încercați Clătite De Rață Chinezești, Clătite chinezești vegetale, și Rață friptă chineză cu clătite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate și nivelați cu un cuțit.
Așezați făina într-un castron mediu.
Combinați laptele, margarina și oul; adăugați amestecul de lapte în făină, amestecând cu un tel până se omogenizează. Se amestecă arpagicul proaspăt și pudra cu cinci condimente. Acoperiți și răciți timp de 1 oră.
Puneți o tigaie creponată de 8 inci sau o tigaie antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Scoateți tigaia de pe foc și turnați un aluat de 1/4 cană în tigaie; înclinați rapid tigaia în toate direcțiile, astfel încât aluatul să acopere fundul tigaiei. Gatiti aproximativ 1 minut.
Ridicați cu grijă marginea clătitei cu o spatulă pentru a testa coacerea. Clătita va fi gata să se întoarcă atunci când poate fi scuturată din tigaie și partea inferioară este ușor rumenită. Întoarceți clătita; gatiti 30 de secunde pe cealalta parte.
Așezați clătita pe un prosop și răciți-o. Repetați procedura până când se folosește tot aluatul. Stivați clătitele între straturi unice de hârtie de ceară sau prosoape de hârtie pentru a preveni lipirea clătitelor.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Eseul Chenin Blanc cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.
![Eseu Chenin Blanc]()
Eseu Chenin Blanc
Eseul Chenin Blanc este un amestec alb cu corp mediu realizat din soiul alb din Africa de Sud, Chenin Blanc. Chenin Blanc oferă vinurilor salata de fructe, aromele de guava și pepene galben și o aciditate răcoritoare. Unele Sur se află pe mai puțin timp de câteva luni adaugă la complexitatea și corpul. O notă de Viognier aromat completează structura fructelor cu câteva indicii florale. Vinul este perfect singur ca aperitiv pe verandă într-o zi fierbinte de vară. Chenin Blanc se împerechează bine cu o gamă largă de alimente, în special sushi, stridii, curry Asiatic, mâncăruri dulci și acrișoare și salate de vară.Amestec: 87% Chenin Blanc, 13% Viognier