Clătite Chinezești Rapide

Clătite Chinezești Rapide
Clătitele chinezești rapide ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție conține 72 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime. Un amestec de arpagic, ou, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de remarcabil scor spoonacular de 31%. Încercați Clătite De Rață Chinezești, Clătite chinezești vegetale, și Rață friptă chineză cu clătite pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate și nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
2
Așezați făina într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Combinați laptele, margarina și oul; adăugați amestecul de lapte în făină, amestecând cu un tel până se omogenizează. Se amestecă arpagicul proaspăt și pudra cu cinci condimente. Acoperiți și răciți timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arpagic ProaspătArpagic Proaspăt
MargarinăMargarină
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Puneți o tigaie creponată de 8 inci sau o tigaie antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Scoateți tigaia de pe foc și turnați un aluat de 1/4 cană în tigaie; înclinați rapid tigaia în toate direcțiile, astfel încât aluatul să acopere fundul tigaiei. Gatiti aproximativ 1 minut.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Ridicați cu grijă marginea clătitei cu o spatulă pentru a testa coacerea. Clătita va fi gata să se întoarcă atunci când poate fi scuturată din tigaie și partea inferioară este ușor rumenită. Întoarceți clătita; gatiti 30 de secunde pe cealalta parte.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
TigaieTigaie
7
Așezați clătita pe un prosop și răciți-o. Repetați procedura până când se folosește tot aluatul. Stivați clătitele între straturi unice de hârtie de ceară sau prosoape de hârtie pentru a preveni lipirea clătitelor.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Bucătăriichinezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista